mandag den 9. juli 2018

DM i rally, input til HTM og coaching


Sikken en dag!

Der kom to invitationer til DM i Rally, en til Mathilde og Lille Bjørn og en til Mathilde og Max. Det var jo ikke den store overraskelse, men det er nu en rar fornemmelse at modtage invitationerne. Begge hunde blev straks tilmeldt, og Facebook blev endnu nogle blæreopslag rigere 😊 Det hører med, når man modtager sådanne invitationer.

Til aften havde Anita og jeg booket 3 x ½ enetime hos Anja og derefter skulle jeg have min coachingsessionen nr. 14, den første i år.

Jeg skriver mere om det hele i morgen, så her er den ganske korte udgave.

Mine to halve enetimer blev brugt til at arbejde med ideer til at udvikle HTM-programmernes historier, stemning og koreografi. Til Paddington er der udviklet en sjov lille historie, som med sikkerhed indebærer én ny rekvisit, som jeg netop har bestilt:

Derudover muligvis en lille kuffert, det skal jeg lige tænke nærmere over. Men det skal være denne type:


Vi kom også omkring kostume til Lille Bjørn, Paddington og mig.

Til Englishman in New York kom der en stribe stemninger frem, ikke en historie, men en fantastisk idé er udviklet. Det indebærer også kostume til mig, og rekvisitter i form af en hat og ikke mindst den stok, som direkte nævnes i teksten, må siges at være uundgåelige.

Coachingsessionen var uovertruffen og tog en ganske anden drejning end jeg havde forestillet mig fra start, men også den var uundgåelig.

Den sidste note jeg skrev var ”I wanna be loved by you” … For ikke at give anledning til underlige gisninger kan jeg afsløre, at det har noget med hundene og mig at gøre! Jeg har seriøst fået noget at tænke over.

Ingen kommentarer: