tirsdag den 31. juli 2018

Afdansningsbal

HTM-/rallyskilt (design: Lonni)

Jeg synes tankerne har kørt ret ustruktureret rundt det sidste stykke tid, jeg fik det bekræftet i dag 😉 Jeg tror og håber det er en kombination af varmen og at jeg trænger til ferie (som starter fredag eftermiddag).

Til dagens træning med Anita & Osseau havde jeg planlagt dels Max’ afskeds-HTM-program med og uden hund, dels Lille Bjørns HTM2 med Paddington og musik plus nogle positioner.

Anita kender mig på mange punkter bedre end jeg selv, så jeg kan på ingen måde snakke udenom, når hun spørger om dette og hint. Som hvorfor jeg kalder det et afdansningsbal for Max, hvorfor jeg pludselig ser nyindlæring af nogle positioner med Lille Bjørn som uoverskuelige problemer, hvorfor jeg karter rundt med hundene, når jeg ikke har styr på programmerne endnu osv.

Jeg kan endnu engang konstatere at hundene gerne vil og kan, og det uanset hvordan jeg roder og fejler.

Lille Bjørn kæmpede for at følge med, selvom jeg ikke altid fik ventet på ham, fordi jeg var så optaget af rekvisitterne. Jeg fik også trådt på ham et par gange, så han ikke ville ind i P9 ☹

Jeg har styr på strukturen i HTM2-programmet med Paddington, jeg har nogenlunde styr på håndtering af rekvisitterne, jeg har påklædning på plads (i hovedet), jeg har efter at have rodet med nogle positioner fået en bestemt opfordring til at arbejde med P1 til venstre (det går sådan set fint allerede), fjerne spin og twist, og det ender naturligvis med at blive et superprogram.

Max’ ”afskedsprogram” har jeg tænkt meget over. En medley af hans hidtidige HTM-numre blev droppet undervejs, men der var en idé der begyndte at køre med en kombination af rally og HTM.

Musikken fandt Lonni på en af sine videoer på YouTube, John Philip Sousas march ”The Liberty Bell”, venlige tanker sendt til Monty Python, som anvendte den som kendingsmelodi. Nogle skilte kreerede Lonni også (tusind tak!) – for Monty Python og Funny Walks er da helt oplagt til noget HTM, og i dag skulle jeg for første gang gå programmet.

Jeg har ikke helt styr på det endnu, men det føles rigtigt, og musikken passer supergodt til os.

Nogle gode input og skarpe spørgsmål fra Anita, og endnu mere at tænke over.

Det med afdansningsbal måtte jeg slå op. Det er noget afslutning, men kun på en sæson: ”stor fest med danseopvisning og bal der afslutter sæsonen i en danseskole” (Den Danske Ordbog).

Og der er en sæson efter denne 😊

Ingen kommentarer: