fredag den 27. juli 2018

”Jeg er en meget sjælden bjørn, svarede han vigtigt”


Den har stået på nul hundetræning de sidste to dage. Jeg har været meget tilfreds med træningen tirsdag og onsdag, og har haft brug for at overveje det videre forløb med begge hunde.

Lille Bjørns HTM-program med Paddington udvikler sig meget hurtigere end jeg havde drømt om. Det var været fantastisk at kunne beholde positioner og links fra præ-Paddington i vidt omfang, og historien er med enkle midler blevet rigtigt god.

Jeg var i gang med at læse Michael Bonds ”Bjørnen Paddington”, som jeg fik af Mia på Bornholm. I går blev Kirsten og jeg enige om, at det var en oplagt oplæsningsbog, så aftalen er, at jeg læser et kapitel højt ikke daglig, men næsten da. Vi startede i går, og hold da op hvor var det hyggeligt 😊 Det er mange år siden, vi har gjort det, og det var vist, da jeg læste højt for Christian, indtil han selv begyndte at læse.

Der dukker uden tvivl gode ideer op til HTM i den proces, det må vi se. Vi har også besluttet, at selvom de to Paddington-film ligger og frister, så skal vi først være færdige med bogen, før vi ser dem.


Med Max har jeg jo besluttet at danse af på Samsø til oktober. Lonni og jeg blev superkreative i går aftes. Musikken blev klippet ned af Lonni, jeg arbejdede med programmet, vi skrev sammen om rekvisitter, og Lonni fik en genial idé, som vi nu arbejder videre med. Ho ho ho, hvor jeg glæder mig til det nummer.

Jeg har mindet mig selv om, at det kun skal bruges den ene gang, det kan være det bliver svært 😉


I dag havde jeg mulighed for at arbejde hjemme, og det var ret skønt. Et telefonmøde blev klaret i haven, med to sovende hunde ved siden af mig.

Pernille, Peter, Anne, Mingus og Malcolm kom forbi ved 16-tiden og det var hyggeligt med først lidt snak og så en tur i vandet. Det var så klart, der var bølger og det var bare årets bedste badetur, og der har ellers været rigtigt mange.


Weekenden står i rallyens tegn, jeg skal dømme i morgen på Garbogaard (dobbeltprøve med Amanda som den anden dommer) og søndag i Lyderslev. Dommere er bestemt også mennesker, og Amanda og jeg har talt om begrebet hurtige baner vs. langsomme baner. Jeg tror vi kan love, at vi begge har lavet hurtige baner til weekenden, for det kan godt blive lidt lunt …

Ingen kommentarer: