søndag den 8. juli 2018

Fokuseret træning, svensk hygge og ren afslapning


Jeg har en plan.

Der blev taget hul på den i formiddags, før vi tog til Sverige. I dag kun et enkelt pas, cirka 5 minutter med hver af hundene, det var to positioner (P3, P5). Det vigtigste for mig var at komme i gang med den strukturerede træning igen.

Det indebærer som tidligere nævnt daglige korte træningspas plus det løse, det skal være sjovt igen for mig og hundene. På fotoet kan mine noter fra i dag ses. Det officielle første statuspunkt er 6. august, hvor tre positioner (P2, P3, P5) til opfølgningskurset hos Anja skal være filmet, og samtidig træner jeg flere andre, der skal være i god udvikling.

Vi kørte til Sverige lidt over 10 og var hjemme 17, efter en dejlig dag i Oxie, hvor vi hyggede med Frasse og Leo, mens mor og far var ude til frokost, og vendte tilbage med to skønne rejemadder og kager til et mindre kageorgie.

Hundene var med til Sverige, og de hyggede sig også, men synes vist også det var lidt svært, for der bliver holdt godt øje med, at de ikke udnyttede de to nemme ofre, når de gik med noget spiseligt.

Hjemme igen står den på ren afslapning. Vi kan ikke spise noget, men får lidt godt at drikke.

Amanda har et stykke tid pønset på at opslå nogle rallyhold og i dag skete det så. På denne side kan man se holdene, og jeg har straks meldt mig til Rallykonkurrencetræningsholdet onsdage i Jersie.

Amanda har masser af erfaring og har gjort sig mange gode tanker om, hvordan man træner hunde mod konkurrencer, og jeg glæder mig til at prøve det af i praksis med Max 😊

Ingen kommentarer: