onsdag den 14. november 2018

Fokuseret Nose Work-træning & Noget om Årets Hundepris

 
Jeg har været så heldig at få lov at træne både tirsdag og onsdag på Merete/Mettes Nose Work-hold. I dag var det samme sted som i går, men med en væsentlig forskel: Max havde en fører i balance med. Nå ja, og så to trænere der havde helt styr på, hvordan jeg skulle gribe dagens træning an.

Søgene var meget som i går, og så alligevel ikke.


Jeg startede hos Mette med søgene på arealet foran Delfin Sengecenter, og Max arbejdede suverænt, bl.a. en fin markering af et klasse 2 søg. Det gav mig et solidt boost, og selvom der var lidt udfordringer undervejs, og flere forstyrrelser, arbejdede Max flere klasser over niveauet i går.

Jeg var fristet til bare at klø på, men fulgte Mette og Meretes råd om pauser, bl.a. var han i bilen i små 10 minutter mod slutningen. Hvorefter han kom ud og lavede tre flotte søg, og sluttede med et superflot tærskelsøg.

Jeg gik meget spontant ind i Meny og købte en flaske champagne fra køleskabet med hjem til aftensmaden, det var virkelig en træning der var værd at fejre 😊

Og nu til noget helt andet.

Jeg vil gerne reklamere, og her kommer opslaget:

DEADLINE 18. november 2018!

Den 31. december 2018 skal Sydkystens Hundeskoles Hundepris uddeles for femte gang.

Der er igen tale om tre hundepriser, som kan tildeles personer eller grupper af personer, som fortjener anerkendelse for en særlig indsats indenfor noget hunderelateret i det forgangne år. Navnene offentliggøres i forbindelse med vores traditionelle nytårsarrangement: de to rallyprøver den 31. december 2018 i Herringløse Agilitycenter. Med priserne følger en præmie.

Der er ikke specifikke kriterier for, hvem der kan modtage priserne eller for hvad, da vi ikke ønsker at sætte snævre rammer for, hvem der kan indstilles. De eneste krav er at det skal være noget hunderelateret og knyttet til Danmark.

Alle er velkomne til at sende indstillinger, det kræver ikke at man har noget med Sydkystens Hundeskole at gøre.

Hvis du har forslag til personer eller grupper af personer, der fortjener prisen for 2018, så skriv en begrundet indstilling til pris@sydkystenshundeskole.dk. Deadline er søndag den 18. november 2018.

Du kan via disse links se, hvem der har modtaget prisen for

2014 http://www.sydkystenshundeskole.dk/hundepris.php
2015 http://www.sydkystenshundeskole.dk/hundepris2015.php
2016 http://www.sydkystenshundeskole.dk/hundepris2016.php
2017 http://www.sydkystenshundeskole.dk/hundepris2017.php

Ingen kommentarer: