fredag den 23. november 2018

Tricks med stol og kuffert


Hundepostens veje kan være uransagelige. Louise havde fundet en kuffert til mig, den havde hun med til HTM-prøven 10.11 i Lazi-hallen. Det var meningen at Lonni skulle have haft den til mig, men hun var syg, så derfor kom den via Lizza og Kate til Undinehallen, hvor Lonni træner. Lonni tog den med i går, da hun trænede dér, og jeg hentede den ved 11-tiden hos Lonni i DKK. Jeg havde den med til træning på Johannas trickhold i eftermiddags, jeg kom lidt over 15, og den første jeg mødte var … Louise 😊

Det er egentlig Max, der er tilmeldt holdet, men jeg har haft Lille Bjørn med flere gange, så de har delt træningstiden, og ligesådan i dag.

Jeg startede med Lille Bjørn. Lidt rally til opvarmning, introduktion til kufferten og lidt tricks med stolen, som var dagens tema – øvelser med stol. Allerførst skulle vi vise 5 cirkeløvelser, det var nemt, og så kløede vi på. Lille Bjørn var som altid en fornøjelse at arbejde med. Der var specielt nogle rallymomenter, vi lige skulle have genopfrisket. Jeg har fået oplyst, at danske championhunde kan gå direkte i Mästarklass fra 1.1.2019, så mon ikke Lille Bjørn skal have et par forsøg sammen med Max til at få et godkendt resultat (90), for at blive svensk rallychampion?!


Med Max arbejdede jeg med stolen, rally, lidt med kufferten. Fin koncentration, men også frustration når der var pauser, og når jeg ikke var skarp med kriterier til de nye momenter …

I sidste omgang var det Lille Bjørn igen, der var individuel tid hos Johanna, og jeg fik en del (masser!) input til anvendelse af kufferten. Jeg havde inden justeret programmet i hovedet, for det var hurtigt klart, at jeg ikke ville have det godt med at gå rundt med kufferten. Så: LB i kufferten, der lyder Paddington i højtaleren, jeg finder LB, vi laver vores første passage, kufferten lukkes og stilles til opbevaring, ny rutine, der lyder forskellige annonceringer af steder (byrundtur), kufferten bruges til forskellige links undervejs, jeg henter kufferten til sidst, lukker den op, LB op i den, og jeg vinker farvel. Det bliver SÅ godt!

Der er planer for den kommende uge, lidt mere end jeg havde regnet med for nogle få dage siden. I morgen NW-prøve med Max i Hvalsø. Tirsdag og onsdag NW-træning med Max. Torsdag rallyudvalgsmøde (dansk for en gangs skyld) og fredag HTM-træning med Lille Bjørn sammen med Anita og Osseau.

Det bliver også SÅ godt alt sammen!

Ingen kommentarer: