fredag den 30. november 2018

Husk hunden!!!


Anita og jeg mødtes i eftermiddags i hallen i Viby til en times træning. Der er prøve på Garbogaard næste lørdag, og der var lige nogle ting, jeg skulle genopfriske med Lille Bjørn og træne med Max. Jeg følte mig vældig godt forberedt, men det var jeg så ikke helt alligevel.


Jeg startede med Lille Bjørn. Han er tilmeldt seniorklasse, og vi skal gå HTM2-programmet fra Mørkøv til prøven, og det gik som en leg i dag. Jeg var lidt overrasket over hvor nemt og flydende det gik. Men ok, HTM2-nummeret er ”bare” en kortere udgave af HTM3-programmet fra Samsø, og Lille Bjørn var så meget på. På mandag, hvor jeg skal træne igen, skal jeg arbejde med præcision i P3 og P7. Fed start på dagens træning.


Med Max skulle jeg for første gang i meget lang tid lave et sammenhængende FS-program. Planen var at ændre starten på det gamle nummer (sidste gået 2. september 2017), så der efter passagen, hvor hans forben står på mine sko og vi går fremad og han springer, kommer en serie af bakker og spin, inden vi går i gang med noget rundt om fører og spin … jeg var kommet godt derudaf uden musik, da Anita spurgte, om jeg ikke skulle belønne??? Max knoklede løs og jeg var helt revet med, så han fortjente bestemt belønninger! Jeg må erkende at jeg generelts gjorde det for svært for ham, det er jo ikke nok at jeg er entusiastisk med det nye program.


Hele tanken med at gå et FS1-program er at få en succesoplevelse med Max: et kort program, kendte og enkle tricks, og et godt flow. Så der blev justeret på starten, så Max ikke skal bakke så langt, og så spin er på kortere afstand.

Jeg skulle også arbejde med slutningen, hvor jeg kun havde vage tanker om, hvad der skulle ske, men det endte med noget, hvor jeg vil have Max til at gå rund om mig, når jeg står, sætter mig, lægger mig og sætter mig op igen. Max’ kan godt sin del, men jeg mangler nok lidt adræthed til at gøre det rigtigt elegant ☹

Enden på det hele blev at det bortset fra musikken og de første 10 sekunder, som er genbrug, er resten af programmet er et nyt nummer, med masser af move on, som Anita bemærkede. Faktisk et helt nyt program, som jeg forventede Max kunne gå ind og lave uden videre.

Vi arbejder lidt mere seriøst med det de kommende dage og til generalprøven på mandag. Det bliver et supergodt program, er jeg sikker på!

Ingen kommentarer: