lørdag den 1. december 2018

Jul, sentimentalitet og realisme

Vi handlede bl.a. hos Peter Beier i Roskilde :-)

Julen fylder meget lidt i min/vores bevidsthed. Kirsten synes, det er noget der skal overstås, og jeg er tæt på enig. Men der er julepyntet lidt, vi skal holde dansk jul for svenskerne, der er også lidt med julegaver, men i princippet kun mellem os indbyrdes og svenskerne naturligvis 😊

Jeg elsker at give gaver, så mon ikke der kommer lidt ved siden af, jeg tror ikke jeg kan lade være. Julen gør mig trods alt lidt sentimental, hjerternes fest og alt det der …

Jeg opdagede forleden, at jeg stadig har en del feriedage på kontoen i dette ferieår, så jeg har booket ferie fra fredag 14. den december til søndag den 6. januar begge inkl., 24 feriedage.

De kommer som kaldet i en periode, hvor jeg overvejer for og imod arbejde vs. pensionering i en eller anden form. Der er pt. en masse spændende rallyaktiviteter i fuld gang, som jeg virkeligt brænder for. Der er arbejdet i skilteudvalget, hvor vi er ved at lægge sidste hånd på færdiggørelse af det materiale, som skal danne grundlag for godkendelse af de nye skilte. Vi har haft møde i rallyudvalget i torsdags og aftalt en stribe mindre ændringer af reglementet, som også gerne skulle være på plads, så de kan godkendes inden jul. Der er møde i rallydommerudvalget 19. januar. Der er en stribe møder med introduktion af de nye skilte.

Parallelt er vi i nordisk regi ved at gøre skilte, øvelsesbeskrivelser, regler mv. klar til for de nordiske regler, så vi forhåbentlig før jul kan offentliggøre mere om de nordiske mesterskaber, herunder kvalifikationsregler.

Selvom prøvesæsonen egentlig var slut, kom der alligevel lidt på planen. Først HTM/FS den 8.december på Garbogaard. Lille Bjørns program er der helt styr på. Max’ er der ikke; jeg eksperimenterede i dag med et andet stykke musik – Rolling Stones Around and Around, - men det er for hurtigt, så jeg holder mig til When I’m 64. Så er der juleafslutningen hos Anja & Johanna den 19. december, en meget vigtig juletradition, hvor begge hunde skal op i rally og Lille Bjørn i seniorklasse i HTM. Jeg havde regnet med at have et nummer klar med kufferten, men det har jeg ikke. Så jeg holder mig til det sikre = det, der er fair overfor Lille Bjørn.

Så er der også den traditionelle dobbelte rallyprøve 31. december, som står for døren. Jeg har bestilt præmierne her til aften; Amanda og jeg blev enige om at juletema var ok også til nytår 😊Det er bare en fantastisk tradition med prøverne nytårsaftensdag, ligesom uddelingen af Sydkystens Hundeskoles Hundepriser for 2018, som offentliggøres midt på dagen. Det er bare en ganske særlig prøvedag.

Ingen kommentarer: