torsdag den 27. december 2018

Flow

Grøn rute i dag
 
I ferien er den daglige rytme kommet ind i et godt flow. Det er kun 10 dage siden jeg fik bekræftet, at jeg ligger på kanten af diabetes 2, det er også 10 dage siden jeg startede hos fitness coach. Men de ændringer i livsstil, som jeg satte mig for er nu allerede næsten ubevidste. Morgenturen på ½ time, en længere (størrelsesorden 1 time) midt på dagen tur, og ½ times eftermiddagstur. Træningsprogram hver anden dag, i dag med 3 gange hvert af de 5 momenter (som indeholder 10 gentagelser hver), dvs. + 50 % i forhold til det program, jeg fik.

Lagunen set fra strandsiden

Bevidstheden om hvad jeg spiser og drikke er stor, så slik er stort set bandlyst, øl og vin næsten væk og alt det småspiseri indimellem væk. Jeg elsker god mad, øl og vin, og jeg bliver bestemt ikke asketisk, men lige nu har jeg brug for at gå planken ud, og viser overfor mig selv at jeg vil og kan.

Turene midt på dagen bliver planlagt spontant. I morges havde jeg været hos Camilla og hente gavekort, og i SuperBrugsen i Havdrup og købe Champagne, og så kørte jeg med Kirsten op og handle i Solrød Centret, hun overtog bilen og jeg gik den grønne tur med Max.

Vi fulgte stadig den grønne her :-)

Jeg troede jeg kunne turen udenad, men da vi kom til det korte stræk langs volden mod motorvejen begyndte det bare at flyde, tankerne kørte og jeg slappede helt af, og pludselig opdagede jeg, at vi var kommet alt for langt.

Uglegårdsskolen, ikke en del af grøn rute!

Vi kringlede os tilbage til vi ramte turen igen, men det endte med en noget længere tur end de 2½ km på selve ruten og turen hjem.

Dagens administrative opgaver:
  • Overføre penge fra indsamlingen i Pias navn til HMC, fantastisk flotte 25.330 kr. Jeg er sikker på at det ville glæde Pia, at pengene bliver brugt til bekæmpelse af kræft i stedet for buketter og kranse.
  • Lave det sidste papirarbejde til 31.12.
  • Rydde op i rallyskilteholdere i garagen, og heldigvis er to af tre sæt afsat internt i Sydkystens Hundeskole.
  • Tjekke mulige svenske rallyprøver, og forsøge at lokke Amanda med. To datoer er i spil.
Jeg fik også gået HTM3- og FS2-programmet ved skrivebordet (med musik, papir og kuglepen) og lavet nogle justeringer. I morgen skal de begge gennemføres med musik uden hund, træningsplanerne bliver opdaterede – der er bl.a. nye momenter i begge programmer – og så klør vi på med træningen.

Jeg har besluttet at skippe den defensive tilgang (ja, der er stadig lidt mentalt at kæmpe imod), så 17. februar i Ringsted skal jeg både debutere med Max i FS2 og med Lille Bjørn i HTM3 – Lille Bjørn har gået HTM3, så det bliver debut med nyt program, ingen Paddington men en kuffert 😉


Aftensmaden var delvis baseret på noget vi havde, delvis nogle helt friske muslinger Kirsten fandt i SuperBrugsen i Solrød. Så klassisk rejecocktail i vores version og dampede muslinger, noget af det bedste jeg kan forestille mig. Dertil Kirstens nybagte foccacia brød.

Babylon Berlin, næstsidste afsnit, vildt spændende, og vi har besluttet at nære os, så vi gemmer det sidste afsnit til i morgen aften.

Ingen kommentarer: