lørdag den 8. december 2018

Max’ bedste FS ever, og Lille Bjørns debut i Seniorklasse


Max i FS1 (video: Lonni)

Lille Bjørn gad ikke lege med den døde julemand :-) (foto: Lonni)

Jeg kan ikke mindes, at jeg er kommet så afslappet til en HTM-prøve – eller en prøve i det hele taget for den sags skyld – som til prøven i dag på Garbogaard. Der er var ingen placeringer eller point eller noget på spil overhovedet. Jeg skulle bare have to gode oplevelser med Max i FS1 og Lille Bjørn i seniorklasse, med fokus på samspil og glæde.

Det fik jeg i den grad!

Max var perfekt opvarmet, han løb hen mod dommerne inden vi havde hilst, men kunne ikke komme ud/op heldigvis, og da vi først kom i gang, var der ikke noget pjank. Kun den allerførste del, hvor han i P9 har forpoterne på mine sko, og springet frem og 180 graders vending er taget fra det gamle program. Derefter kommer en masse nyt: bakning, hvor jeg også bakker, spin på afstand, han kommer ind i venstreposition, går rundt om mig og twister på venstre side, slalom til højre side, rundt om mig og twister på højre side, hvorefter han går rundt om mig mens jeg står, jeg sætter mig, lægger mig, løfter benene og til sidst sætter jeg mig igen, mens han fortsætter rundt om mig, hvorefter han laver touch (snude mod hånd), og hoved (hoved på hånd). Der var en anelse tøven nogle steder, men Max var på, og vi fik et dejligt flydende program. Han ville ovenikøbet lege, da legetøjet kom ind, og vi havde en fest udenfor bagefter.

Helt klart vores bedste FS1 ever.

Der var masser af positive tilbagemeldinger, og ingen tvivl om, at det var perfekt at vælge en række yndlingsøvelser med Max og sætte dem sammen til et FS-program 😊


Lille Bjørn i seniorklasse. (video: Lonni)

Efter frokostpausen var det Lille Bjørns tur. Vi havde for første gang tilmeldt i seniorklasse, for jeg må ikke gå i HTM2 længere og vi er ikke klar til HTM3.

Opvarmning med Lille Bjørn (foto: Lonni)

Opvarmningen blev noget længere end jeg havde regnet med, det føltes som 15 minutter men var måske ikke helt så længe. Jeg kunne være blevet bekymret for, at Lille Bjørn fik alt for mange godbidder og ville gå død, men det tænkte jeg egentlig slet ikke på.

Da vi kom ind var der ingen problemer, faktisk var Lille Bjørn ganske frisk. Afstanden i P5 blev lidt rigelig, men ellers kørte det fint. Passagen til sidst, hvor jeg ”plejer” at have P7 og P1 blev erstattet af P3 og P9, så Lille Bjørn var klar til det afsluttende forløb i P9. Det gik lidt i skuddermudder, for han ville ikke bakke … Men det ændrer ikke ved, at resten af programmet føltes rigtigt godt, Lille Bjørn var så meget på, og jeg havde en meget fin følelse indeni.

Han ville til gengæld ikke lege med julemanden bagefter, han ville have godbidder, og det fik han 😊

Som Anita sagde, så kan det nok give føreren anledning til eftertanke, at han går to så fine prøver, med fin kontakt og glade hunde, når der intet er på spil …

Bestemt masser af stof til eftertanke!

Ingen kommentarer: