onsdag den 26. december 2018

Planlægning


Vi havde talt om at tage til København og gå i biografen, men blev enige om at vejret var for godt.


Så efter morgentur og morgenmad gik turen til Rødvig og en hyggelig tur langs vandet og gennem byen.


En hyggelig havn, en del liv. Vi passerede forbi Klinten, med masser af gode minder fra min tid som ansat i HK 1981-1984.


Vejret var fantastisk, solen skinnede, og jeg har noteret at Kløverstierne også findes her, så det husker jeg til en anden gang, I morges oprettede jeg en gruppe i Messenger til dommere og hjælpere til rallyprøverne 31. december, lidt praktisk information er udvekslet og efter frokost gjorde jeg papirerne klar.

Postkassen var fyldt med tilbudsaviser og jeg har nærlæst de vigtigste med fokus på champagne og skaldyr (østers/hummer), det er en vigtig prioritet op til nytår.

Klokken nærmede sig efterhånden 16, jeg synes jeg manglede lidt motion og ville være gået en tur med Max alene, men Lille Bjørn ville med, så vi fik en delvis snusetur på stranden inden det blev mørkt.


En del af nytårsplanlægningen er også at finde nogle nye opskrifter i vigtige kogebøger 😊

Jeg var også inde og tjekke aktivitetskalenderen på Hundeweb, og nogle rally- og NW-prøver, som ikke er åbnet for tilmelding endnu, er noteret.


Aftensmaden var foccaciavafler med salat, lidt oksekødsrest fra i går og noget dressing: herligt smagende, ligger let og er sundt. Opskriften er fra ”Vidunderlige vafler”.

Til aften har jeg gjort banerne til 31. december klar. På todo-listen inden aftens afsnit af Babylon Berlin er banerne til 12. januar. I går lavede jeg banerne til rallydysten Q1 2019, så er der et stykke tid til jeg skal designe baner igen 😊 Der er forresten også klaret noget planlægning i forbindelse med Årets Hundepris 2018, som skal uddeles 31. december, det er der også kommet styr på.

Jeg er den type, hvis nogen skulle være i tvivl 😊, der elsker at sætte hakker ud for afsluttede aktiviteter på todo-listen.

Ingen kommentarer: