tirsdag den 25. december 2018

Motion og minder

Blå rute ...

Jeg vågnede først lidt over 8, meget usædvanlig og ganske rart. Hundene protesterede ikke, så morgenturen lå usædvanligt sent. Efter morgenmaden læste jeg Politiken, bl.a. et interview med Anders Matthesen om arbejdsmoral og arbejdspas på 33 minutter og 33 sekunder. Interessant, han planlægger simpelthen det kreative arbejde i perioder på præcis 33:33.

Jeg ville i dag gå den blå tur (5 km) på Kløverstierne, som starter på stranden lige ned for Fuglesangsvej. Solen skinnede og det blev om formiddagen, Kirsten og Lille Bjørn var med noget af turen. Jeg besluttede ikke at tænke på HTM-programmer, som ellers kunne være fristende at arbejde med på turen, men mindes.


Den tur er virkelig gennem vores nærmeste nabolag. Vi har boet i Solrød over 39 år, og der er naturligvis utallige minder. Selve stranden, hvor jeg går tur med hundene stort set hver dag året rundt, forbi rækkehusene, hvor Strandkroen lå før – Strandkroen hvor vi har fejret så meget, bl.a. min 40 års og 60 års fødselsdag, da Christian blev færdig som ingeniør og receptionen, da ja startede som selvstændig. Videre op til Solrød Centret, turen gik lige forbi Mellemvang, hvor vi boede 1979-1984. Biblioteket, som vi har brugt rigtigt meget, de senere år dog mest mig i forbindelse med arrangementer i Sydkystens Hundeskole. Svømmehallen, den brugte jeg meget for år tilbage. Uglegårdsskolen, hvor Christian har gået og jeg har siddet i skolebestyrelsen. SFO’en. Videre til Parkvej, hvor DKK ligger. Det sidste stykke af strandstien, der kan jeg bl.a. mindes skattelege fra børnefødselsdage i 1980’erne. Turen tog 75 minutter og jeg fik genopfrisket en masse af mit liv.

En hurtig frokost og så en disciplineret periode med tre punkter: 1. Lille Bjørns HTM3-program, 2. Træningspas. 3. Max’ FS2-program.

Jeg havde en masse noter til Lille Bjørns program, nu er de skrevet sammen, og jeg har noget der ligner et sammenhængende program. Det skal afprøves i praksis, uden ham, så jeg kan afpasse mine bevægelser til kufferten. Der skal tænkes en del over links ved kufferten, men jeg er kommet et helt afgørende skridt videre.

Det samme med Max’ FS-program. Jeg fandt en beskrivelse – meget gammel - af klasse 2-programmet med stok, og det var bare at erstatte den højre del med mine bevægelser og kommandoer og Max’ adfærd. Der er nogle enkelte nye momenter, der skal indlæres. Men for første gang står jeg med noget, som jeg tænker ligner et færdigt FS2-program. Ja, jeg véd, der kommer til at ske mange justeringer, men det LIGNER noget 😊


Aftensmaden: Mandefavoritten, igen fra Salattøsen.

Ingen kommentarer: