tirsdag den 18. december 2018

Dårlig forberedelse


Det kan godt mærkes, at der er nogle deadlines der skal nås, på forskellige fronter. Opdaterede regler i rally, nye øvelser og tilhørende øvelsesbeskrivelser, formalia, der skal overholdes – der sker noget i både dansk og nordisk rally. I nordisk sammenhæng er Lonni og jeg i fuld gang med at overveje forskellige scenarier i forhold til afvikling af de danske kvalifikationsprøver, som vi forventer bliver meget populære – og så er det godt at være forberedt 😊

Middagsturen med Max gik fra parkeringspladsen ved Trylleskoven og et stykke af den nederste del af Hedebostien til vi næsten var ved motorveje, hvor vi vendte om. Et skønt område at gå i og vi mødte bl.a. nogle gæs.

Jeg havde aftalt at træne med Anita i hallen i Viby, og jeg må erkende, at jeg havde forberedt mig dårligt (ikke optimalt lyder pænere, men meningen er den samme).

Lille Bjørn varmede jeg op med de sædvanlige massageting, lidt snur og twist og lidt rally. Så en del af vores program uden musik, og så det fulde program med musik med de ændringer, jeg har visualiseret de seneste dage. En vending under gang i P1 og i P5 og noget gå rundt i P9 (venstre om og højre om) lige inden afslutningsdelen synes jeg ville være godt – det fungerede bare slet ikke. Én ting er, at jeg fik trådt på ham i P9 under opvarmningen – hvilket giver lidt usikkerhed fra Lille Bjørns side en periode efter – men specielt P9 gå rundt er slet ikke så stærk, når vi vender, som jeg havde troet. Så til juleafslutningen i morgen bliver det med det ”gamle” program.

Med Max havde jeg lovet mig selv, at nedskrive et program inden træningen, og det havde jeg bare ikke fået gjort. Så resultatet var, at jeg fik lavet nogle sekvenser, hvor mine kriterier var upræcise og belønningsraten for lav. Anita gav nogle ideer til nogle positioner, herunder en rigtigt nuttet, hvor jeg sidder, holder min venstre arm i en bue med hånden i siden, og han laver ”hoved” på min venstre hånd. Der er så mange muligheder i den musik, jeg skal bare tage mig sammen og skrive et program. Jeg fik først rigtigt gang i Max, da vi trænede rally med indre ro, så vi fik noget rigtigt lækker træning til sidst og en glad Max 😊

Jeg har sagt undskyld til Lille Bjørn og Max, og de har accepteret. De har bedt om en skarp fører til juleafslutningen, det er jo ikke for sjov, har de mindet mig om, og ja, jeg skal nok gøre mig umage.

Ingen kommentarer: