fredag den 28. december 2018

Detaljer

En Bjørn i en kuffert

Morgenturen lå noget tidligere end sædvanligt, for jeg havde en træningsaftale med Amanda i Viby 8:30.

Vi havde aftalt at træne rally, jeg havde foreslået en af mine nydesignede baner, endnu ikke brugt i praksis, og det viste sig at være en usædvanligt god idé. Der var en lækker sekvens med løb, langsom gang, 270o til venstre, 360o til venstre …, hvor Amanda mente at almindelig gang manglede, og det havde hun helt ret i. Banen er rettet!

Det endte med at vi hver især varmede op, og så gik banen, som det nu passede.

Programmet er med

Jeg varmede Lille Bjørn op med starten af HTM-nummeret med kufferten, der er masser af muligheder, men først og fremmest skal jeg havde noget grundadfærd på plads: blive siddende, også når jeg gør underlige ting, komme ud præcis på kommando, blive stående, når jeg lukker kufferten, og så gøre forskellige ting, når vi passerer kufferten.

Derefter gik vi rallybanen, og det gik sådan set meget godt, og halen kørte som den skulle. Men Lille Bjørn var godt nok tændt, og så holder han ikke sine positioner, specielt højre, ret godt og der kommer lyd på.

Er han ikke pensioneret fra rally kan jeg høre nogen spørge? Jo da, men derfor kan vi godt træne, og han skal nok op i Sverige, så helt pensioneret er han ikke. Nå ja, Mathilde skal da også gå med ham.

Efter banen trænede vi lidt mere omkring og med kufferten, og jeg fik noteret et par ideer til links.

Max blev varmet op med lidt FS, og så gik vi en superflot rallybane. En enkelt gang snus, en enkelt ommer, og fuldt fokus med en fører helt i ro. Lidt længere henne i træningen gennemførte vi banen med højre start, og det gik næsten endnu bedre.

FS sker der en masse med. Jeg prøver at få mere adfærd på afstand, jeg prøver at få noget cirkel om fører på afstand, og så variationer af moveon, herunder en, hvor han skal under mine knæhaser, når jeg sidder – det lærte han hurtigt, han skal bare helt ned og kravle. Hands up op ad mig gik også fint, da han først fik overført adfærden fra væggen til mig; vi skal lige have den forstærket lidt mere, så gør han det på ryggen af mig, og når jeg står, mens jeg går rundt 😊

Fed træning!
Udsigt sydpå fra sidste bro
 
Det lyder da godt!
 
Vi endte på blå rute
 
Jeg skulle skrive en vigtig mail, den brugte jeg fornuftigt noget af eftermiddagsturen med Max til at overveje. Vi gik helt ned til Strandengene og lidt rundt dér, og tilbage af stien på indersiden af lagunen.

Mailen blev udarbejdet, kvalitetssikret og så sendt.

En anden vigtig opgave var at oprettet Facebook-gruppen til næste runde af Rallyinstruktøruddannelsen, som løber af stablen 13. januar.

Overdådige østers

Vi havde købt ind ud fra en forventning om at vi skulle til Sverige i morgen (hakket oksekød, brugerboller, pølser og pølsebrød), men ak, Sandra er ikke helt rask, så i stedet for kylling i dag blev vi enige om hotdogs, og jeg får som forret østers.

Hotdog classic

Dagens dilemma: skal jeg have champagne til?

Det blev løst på allerbedste vis:

Kir Royal

Vi åbnede champagnen, vi fik et glas Kir Royal før maden, jeg fik østers og champagne og så er der også et glas til Babylon Berlin sidste afsnit om lidt :-)

Ingen kommentarer: