mandag den 24. december 2018

Jul, mad og motion


I ferien går jeg en lidt længere morgentur med hundene end sædvanligt, ned til åen og tilbage igen, cirka 30 minutter i bjørnetempo noget af vejen. I går regnede det lidt, faktisk ret meget fandt jeg for sent ud af, bukserne blev helt gennemblødte, det var godt turen ikke var længere.

Vi havde besluttet at tage til København, dels for at shoppe lidt, dels for at få frokost. Shopping blev det ikke til så meget af, det blev kun til window shopping.


Vi endte på Gråbrødretorv og Bøf & Ost og fik en lækker lille frokost, for mit vedkommende 6 østers og champagne, samt rørt tatar og et glas rød Bourgogne.

Eftermiddagsturen med Max gik næsten til den sydligste del af Staunings Ø, der var lidt sumpet på den yderste del, så vi gik ikke helt derud.

Hjemmemotionsprogrammet skulle gennemføres, de sædvanlige 5 øvelser med 2 x 10 gentagelser, dog blev squat og lunge udvidet til 3 x 10.


Jeg fik lov at stå for aftensmaden, Salattøsens juleaftenssalat. Jeg fik samtidig indviet julegaven, et meget lækkert læderforklæde. Jeg er ret vild med mange af Salattøsens opskrifter og denne er et stort hit hjemme hos os, også når det ikke er jul.

Til aften så vi andet afsnit af Babylon Berlin. Vi er blevet ret grebet af serien. Vi ser nok tredje afsnit i aften.

I dag var vejret skønt på morgenturen og vi nød solopgangen.

Kirsten og jeg var i Irma i Greve, bl.a. skulle jeg købe en Joseph Perrier Vintage 2004 på tilbud.

Da den ikke skal stå på traditionel julemad til aften, men Kirsten alligevel synes et skaldyrsfad var for alternativt, endte vi med at vælge en andeleverpate til hovedret. Jeg fik lov at knække nogle valnødder og ordne champignonerne inden eftermiddagsturen med Max.


I jagten på nye områder at gå faldt jeg over konceptet Kløverstierne. Jeg synes 5 km var for lidt, 14 km for meget, så valget faldt på den røde rute, Trylleskov Strand Ruten, på 7½ km. Ruten passerer forbi Fuglesangsvej, så Max og jeg gik bare op til Strandvejen og var så på ruten. Vi gik i rask gang, og 100 minutter efter var vi hjemme igen, efter at have set en del af Solrød fra vinkler, som vi normalt aldrig oplever.

Kirsten havde stillet pateen til afkøling og gjort rent, og så er det bare tid til at lade julefreden indfinde sig 

Ingen kommentarer: