mandag den 31. december 2018

The stuff that dreams are made of – quiz 2019

Maine hummerhale, béarnaise, spinat og vintage champagne


Det har indtil nu været en dejlig dag :-)

Vækkeuret var stillet til 5:00 men jeg vågnede længe inden og kunne ikke falde i søvn igen. Så jeg visualiserede noget HTM; gennemgik præsentationen af vinderne af Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2018; tænkte over en vigtig besked jeg skulle sende, inden jeg tog afsted og pludselig ringede vækkeuret. Jeg måtte vække Lille Bjørn, inden han, Max og jeg kunne gå vores morgentur. Derefter fik jeg sendt den vigtige besked, fik svar lige efter (dejligt!), spist morgenmad, pakket det sidste i bilen, og tog af sted til Herringløse Agilitycenter med ankomst lidt i 7.

Hold da op hvor var det igen en fed oplevelse at være en del af nytårsrallyarrangementet. Alle kender næsten alle, stemningen er næsten euforisk, og det kørte derudaf på bedste vis.

Det var bestemt ikke en del af min plan, at 8 ud af 17 i championklasse skulle IB’es, men der skete meget underligt på banen i dag. I den modsatte ende var der 2 x100 og 2 x 97 så det var ikke kun min bane, der var årsag til de mange IB’er :-)

"Min" ekspertklasse :-)

Jeg vil godt være lidt nepotistisk og sige, at af alt det flotte hundearbejde jeg så i dag, var det flotteste og mest disciplinerede Amandas med Osseau. De fik 92 point og blev 5. vinder i et felt med 17, godt gået af en døv senior og en skarp fører!

Jeg havde øvet mig på starten af præsentationen af modtagerne af Hundeprisen, hvor jeg naturligvis begyndte med Pia. Ordene kom helt af sig selv og det endte med en meget smuk et minuts stilhed til ære for Pia.

Derefter kom uddelingen af de øvrige hundepriser, og de gik til Conni Hansen, Samsø Hundesport og Christina Ulrich Pedersen. Begrundelserne kan læser her.

Conni fik sin pris på stedet, Samsø Hundesport og Christina fik jeg telefonsvarer ringede jeg til og fik telefonsvarer, men de fik besked om priserne ikke så længe efter, og det er da skønt at være den glade budbringer.

Conni og jeg dømte, og vi gjorde det så synkront at man næsten skulle tro det var løgn. Det var det ikke, men det var topintensivt og -effektivt. Første banegennemgang var kl 8:00 og de sidste forlod hallen cirka 14:00. Vi havde også den mest fantastiske sekretær mv. besætning ,med Conni, Charlotte, Katrine og Amanda og det hele kørte som smurt.

Jeg fik en hurtig frokost, da jeg kom hjem, gik en tur med Max (40 minutter) og klarede nogle vigtige administrative opgaver: offentliggørelse af vinder af hundepriserne og opdatering af resultater fra de to rallyprøver.

Derefter dagens motionsprogram, og jeg kunne sørme godt mærke, at det var lidt sejere end normalt, sådan en dag som dommer, hvor jeg næsten ikke sidder, er lidt anstrengende.

Aftensmaden: østers, stenbiderrogn, jomfruhummer og Maine hummerhale, og med to forskellige champagner til, det er luksus og det er godt!!!

Jeg fik også set på quizzen for 2019, og den endte med at komme til at se sådan ud.

Som lovet i blogindlægget i går kommer der noget baggrundsinformation:
  • Selvom Lille Bjørn er pensioneret fra rally championklasse, så kan jeg godt finde på at gå til prøve med ham
  • Jeg vil gå til mange rallyprøver med Max i 2019, som miljøtræning
  • Mathilde vil også i 2019 forsøge at kvalificere Lille Bjørn og Max til DM og Årets Hund i rally
  • Jeg har tænkt mig at forsøge at gøre både Lille Bjørn og Max til svenske rallychampions
  • Mit fokus indenfor NW vil fortsat være på Max
  • I HTM har jeg fokus på Lille Bjørn
  • I FS har jeg fokus på Max
  • Jeg vil så gerne have en ny hund. En border terrier, en engelsk springer spaniel, en Norwich terrier, en Jack Russell terrier eller en helt femte, det er spørgsmålet?
  • Jeg vejede i morges 84,8 kg., jeg har et mål om at nå ned på 77 kg. Og jeg har tænkt mig at være meget bevidst om, hvad jeg spiser og drikker

Ingen kommentarer: