onsdag den 28. november 2018

Why a Duck?

Søg med ænder

Max og jeg deltog sidst på eftermiddagen på Merete og Mettes Nose Work hold i Solrød Centret. En del søg som i går, men også med ændringer af flere søg og med flere søg. Og ikke mindst det meget blæsende vejr var en betydelig ændring.

Julestemning

Max arbejdede igen suverænt godt. Færre svinkeærinder og virkeligt ihærdigt arbejde med problemløsning under udfordrende omstændigheder. Det er en fornøjelse at se hans koncentration og fokus, når han virkelig er på.

Kilder, der krævede adræthed

Jeg tror vi fandt omkring 20+ kilder (og vi huskede pauser undervejs!). Der var mange rigtigt lækre indimellem, bl.a. den i den første sekvens med cykler mv.

Der var flere flotte markeringer på dæksler, en på et træ og ét, hvor jeg belønnede for noget, der havde fortjent en kilde, men det var der ikke 😊

Jeg var igen meget tilfreds med Max indsats … og med min egen.

Og lidt i forlængelse heraf; Louise har flere gange anbefalet kurser hos Fenzi Dog Sports Academy, og i dag tilmeldte jeg mig NW340: The Four Cornerstones of Trial Preparation. Bare indledningen var nok til at friste ret meget: ”What are the Four Cornerstones of Trial Preparation? Quite simply they are: Confidence, Motivation, Skills and Stamina. This is the "secret sauce" to developing a successful Nosework teammate.“ Det lyder som om, det også kunne være grundlag for succes i andre discipliner 😉

Ingen kommentarer: