tirsdag den 20. november 2018

Sådan har jeg ikke set dig gå før …

Rosa, Poul, Big Brother og Amanda x 2 :-)

Jeg kom lidt anspændt til aftenens træning. Jeg hjalp med at stille aftenens bane op, jeg kunne ikke genkende den, men med nogle få stikord kunne jeg placere den meget præcist: Det var Anitas championbane til prøven i Rottweilerklubben den 23. august 2014.

Foto: Winnie West Ørngreen

Det er den, med det ”berømte” foto af championekvipagerne under en paraply 😊 Og så husker jeg, at det var dér Max fik sit andet certifikat.

Max og jeg snød og gik banen et par gange som opvarmning, og så kom han i bilen.

Jeg gik banen et par gange under banegennemgangen, kunne den udenad, men havde lidt problemer med tællingen, var der 18, 19 eller 20 skilte? Der var 20, men det var et meget godt udtryk for at jeg ikke var helt frisk, og Amanda så det også med det samme, hende kan jeg ikke narre.

Max kom ud tidligere end han plejer, faktisk cirka 10 minutter før vi skulle på banen, og lavede en masse stille og rolige rallymomenter. Snusen blev stoppet stille og roligt som vi har lært, og han var meget fokuseret. Flydende overgang til banen. Jeg gik noget langsommere end jeg plejer, var fuldstændig cool både i bevægelser og i kommandoer, og det gik fantastisk. Amanda stod og tænkte et øjeblik, før hun sagde, at sådan havde hun aldrig set mig gå før.

Det føltes ret godt, og Max var fuldstændig med. Og det var rigtigt godt, der kommer ikke hektiske bevægelser og markelige kommandoer, når jeg går på den rolige måde.

Efter 20 minutters pause kom Max ud igen, vi trænede højre højre højre, og i den individuelle tid arbejdede vi med detaljer; 90 grader til højre, specielt kommandoer og belønningsstrategi, vi arbejdede med bagpartskontrol, og bakning. Jeg tror Max synes det var lidt kedeligt, men nu er det jo heldigvis ikke ham, der skriver indlægget i dag, og jeg synes det var virkelig godt, og der skete gode fremskridt. Ja, nu må jeg tage mig sammen med den højreposition ….

Rigtig fed træning, rigtig fed feedback, tusind tak Amanda!

Ingen kommentarer: