lørdag den 9. november 2019

Det BLEV en fantastisk dag!

Alle fotos: Elisabeth Lizza Fabricius. 
Jeg kørte hjemmefra kl. 7:30, og kom hjem sidste gang kl. 18:00, og indimellem var der en masse fantastiske og dejlige oplevelser. En fed dag af allerstørste karat.

Lidt højdepunkter fra dagen.


Vi startede i Sjællands Agility Center

Mathilde gik med Lille Bjørn til hans helt sikkert sidste officielle rallyprøve, han ville (kunne) ikke sætte sig, og Mathilde var SÅ tålmodig … de kæmpede sig igennem banen på bedste vis og fik 59½ point og blev Årets Hund nr. 5 i juniorklasse.


Derefter gik Mathilde med Max, og det var smukt!!! Nogle mindre misforståelser men superflot samarbejde hele vejen. 84½ point var dagens tredjebedste i klassen, og Max blev Årets Hund nr. 4 i juniorklasse.

Lidt i 12 kørte jeg hjem, og fik frokost, klædte om, og tog derefter til Skensvedhallen med Max.


Hold da op, hvor var det flot! Hornsherred HTM Klub (Liv, Sandie og Tine) har skabt et hundearrangement, som vil gå over i historien. Det mest fantastiske første DM i HTM/FS.

Jeg havde meldt ud, at jeg kun kom lidt før jeg skulle op, og jeg blev mødt med åbne arme, blev briefet og det kørte bare på skinner. Omklædningsrum, opvarmningsområde, hjælp til det hele, fantastisk speaker velkomst og så ind og gå vores FS2-program for tredje gang. Det føltes så godt. Max var lidt dæmpet, men vi gjorde stort set alt det, som var planlagt, og jeg havde en super god følelse da vi forlod ringen.

Jeg kørte direkte til Sjællands Agility Center, og vi var der i god tid til banegennemgang i championklasse. Max burde være træt, så jeg varmede ikke særlig meget op, og så var han bestemt ikke træt, han var eksplosiv på banen. Jeg tror jeg kom til at grine 😊 Amanda spurgte bagefter, hvad jeg havde givet ham, for han var virkelig totalt overgearet, men på en skøn måde. Jeg havde den mest afslappede baneindgang, men blev lidt stresset undervejs, fordi der skete så meget – tænk, Max kunne ikke lave springvand foran feltet, men løb ud også under ommeren!!!


Vi endte med 63½ point, nr. 14 på dagen og nr. 14 sammenlagt, og det kan jeg kun være meget tilfreds med.

En skøn middag da vi kom hjem, og hvad kan man forlange mere?

Hvad vil jeg ellers huske dagen for? Jeg var så heldig at få set en del af de andre ekvipager i championklasse, og top-3 gik, så det var til at få tårer i øjnene. Birgitte og Linus, som vandt med 99½ point, Birgit og Chili, som var oppe for allersidste gang i championklasse, blev 2. vinder med 96 point og rykkede fra 10. pladsen til 6. pladsen sammenlagt. Og sidst med ikke mindst Christina og Tempo, som fik 93½ point, blev 3. vinder på dagen, og GENvandt ÅH-konkurrencen i championklasse.

Jeg fik nogle rigtigt gode råd af Anita om formiddagen.

Og Amanda fik mig, som kun hun kan!, til at grine, inden banegennemgangen i championklasse, fordi jeg var lidt anspændt pga. noget totalt irrelevant.

Det HAR definitivt været en fantastisk dag!!!

Ingen kommentarer: