søndag den 3. november 2019

The Best Things in Life Are Free


Jeg har haft en skøn fødselsdag 😊


En hyggelig morgentur med hundene er altid den bedste start på dagen.


Efter morgenmaden skulle både rallyskilteholdere og -skilte tørres, og Otto hjalp til.

Turen gik til Oxie med Otto. Sandra og Christian havde tilbudt at holde min fødselsdag.


Frasse og især Leo er helt vilde med Otto, og det er bare til at blive helt blød indeni af (flot dansk!). Vi læste lidt om dinosaurer på deres værelse.

Derefter skulle vi gå tur med Otto i nabolaget, mens maden blev gjort klar.

Vi fik en superlækker frokost, og da Kirsten havde lovet at køre hjem fik jeg både en lækker Cairanne til maden, og fik smagt et par superspændende øl.


Mens Sandra og Christian ordnede oprydning og opvask efter frokosten gik Kirsten og jeg tur med hele menageriet, tophyggeligt!

Under desserten fik jeg fødselsdagsgaver, og heldigvis fik jeg hjælp af Frasse og Leo til at pakke ud 😉 Det var ret tydeligt, at gaverne kom fra nogen, der kende mig godt … lækkerier af forskellig art, bl.a. to virkeligt spændende øl, og en Big Chopper køkkenkniv af Damaskus stål, som jeg har luret lidt på. Jeg opholder mig efterhånden en del i køkkenet i forbindelse med madlavning, og har ønsket mig en professionel kniv, og det fik jeg 😊


Vi var hjemme lige efter solnedgang, og jeg gik en tur med alle tre hunde inden det blev helt mørkt.


Vi (Kirsten og jeg) var stopmætte, så det blev til en mikroskopisk aftensmad, og jeg valgte en fantastisk vin som hyggevin til aftenen.

Jeg har fået en masse dejlige hilsener på min fødselsdag, jeg siger tusind tak for hver eneste en!

Jeg kan tillade mig den luksus at have en omsorgsdag i morgen, og mon ikke Kirsten og jeg finder på noget hyggeligt? Der er også planlagt en træningstime med Mathilde, Lille Bjørn og Max, næstsidste runde inden Årets Hund i rally på lørdag, og Lille Bjørn skal derefter til Nose Work hos Merete.

Det bliver ikke bedre.

Ingen kommentarer: