fredag den 1. november 2019

NM i rally og finpudsning til DM/ÅH


Anerkendelse af en god eller særlig indsats er vigtig. Som man kan se af mit indlæg i morges Thanks to team leaders havde jeg ærligt og redeligt glemt teamlederne, da hjælpere, reserver, sekretærer og dommer blev takket i søndags. Jeg er ærgerlig på mig selv for det, men det er sket og kan ikke gøres om, så derfor dagens forsinkede tak, som heldigvis er blevet godt modtaget.

Jeg tror ikke, der er andre, der er glemt, jeg har endog selv fået tak fra nogle deltagere 😊

Forleden talte jeg med Lonni om afregning af de forskelliges hjælp. De udenlandske dommer og sekretærer får FCI’s satser. De danske er vi blevet enige om alle skal have dommersatsen. Forskellen i forhold til sekretærsatsen er 380 kr., og hold da op hvor er det velfortjent at alle danske hjælpere (dommere, sekretærer, holdleder og hjælpere) får det samme!

Udkastet til den nordiske evalueringsrapport er udsendt og de første kommentarer er modtaget. Det ender med at blive et supergodt dokument, som forhåbentlig resulterer i at NM 2020 også bliver godkendt.

Næste lørdag er der både ÅH i rally og DM i FS/HTM og jeg skal være med til begge dele.

Der er træning to gange i løbet af ugen med Mathilde (som skal op med begge hunde i juniorklasse til ÅH) og jeg har en aftale med Anita fredag eftermiddag, så Max og jeg kan gå vores FS2-program et par gange inden vi skal optræde lørdag.

Jeg synes, jeg mentalt har forberedt mig godt, det er objektivt fantastiske træningsmuligheder, og det har jeg styr på. Logistikken, som jeg beskrev i går, har jeg også helt styr på. Jeg tror det bliver en ganske fantastisk lørdag med det bedste af to verdener 😉

Ingen kommentarer: