tirsdag den 12. november 2019

Nose Work og Hygge


Jeg skulle deltage i et kickoff i firmasammenhæng, og kunne derfor ikke nå tidsnok hjem til Ottos Nose Work hold. Aftalen blev derfor at Kirsten trænede med ham, og jeg kom, så hurtigt jeg kunne.

Det var i øvrigt et virkelig godt kickoff, som nogle af mine dygtige kolleger har arrangeret, så det har været en dejlig dag, hvor jeg lærte en masse nyt.

Der var gået en halv time af Nose Work holdet, da jeg kom, og Otto havde været virkelig dygtig, bl.a. taget et par af søgene fra næste hold undervejs, og lavet noget ekvilibristisk ved et cykelstativ for at komme til kilden. Han var lidt slidt, da jeg gik med ham, men fik lavet nogle flotte markeringer.


Max var helt frisk til det næste hold, men jeg skal til at arbejde med hans opvarmning, for der var lidt frustration/over ivrighed lige i starten, inden han i gang for alvor. Men da han først var i gang, kørte det forrygende. Søget med ukendt antal kilder (midten af bassinet foran Rådhuset) gik super, med 7 ud af 8.


Søget hos Merete, fem kilder i et ret stort og ikke helt nemt område, endte han med at finde alle 5, der gik omkring 9 minutter og han arbejdede konstant og flot.


Resten af selvtræningen gik også fint.


Der kom en fed besked fra Kirsten, mens vi trænede: Du kan glæde dig til at der er varm mad og ild i pejsen, og det var der og vi fik en Fortuni 2014, Pinot Nero til.

Totalt hyggeligt og lækkert.

Billedet foroven er taget lige efter middagen, hundene er vilde med pejsen 😊

Ingen kommentarer: