fredag den 8. november 2019

En festdag i vente – og et par syrlige drops

Skål for en fantastisk weekend :-)
I morgen bliver en festdag af de store både for HTM/FS-udøvere og for rallyudøvere.

Liv, Tine og Sandie = Hornsherred HTM Klub, har gjort et gigantisk arbejde for at stable det første DM i HTM/FS på benene. Det afholdes i Lille Skensved. De har sat alle sejl til, for at det skal blive et uforglemmeligt DM, og ærligt talt er jeg lidt ked af, at jeg ikke når at opleve andet end et lille brudstykke af det.


DKKs Rallyudvalg (i denne sammenhæng Lonni og mig) har gjort, som vi plejer, og sørget for at rammerne er på plads for Årets Hund finalen i Sjællands Agility Center i Ringsted.

Det er ikke med min gode vilje, at de to store DKK-arrangementer ligger samme dag. Jeg har argumenteret i DKK for det uhensigtsmæssige i det, men det var sådan det endte, og der blev krydset fingre for, at der ikke var nogen udøvere, der kom i klemme. Jeg må blankt erkende, at jeg ikke drømte om at det kunne blive mig selv, og ikke andre, der ville blive ramt af dette, men det blev det. Og ”heldigvis” kun mig selv!

Men, som det blev aftalt dengang, med Jens Glavind (direktør i DKK) og begge udvalg, så kunne det nok lade sig gøre at deltage i begge dele, hvis der var fleksibilitet fra begge sider, og det har der været 100 % fra Hornsherred HTM Klub 😊

Max og jeg mødte en kat
For mig starter hundedelen af dagen med Lille Bjørn og Max i Sjællands Agility Center, hvor jeg er ansvarlig for Årets Hund i rally, næst efter NM og DM årets tredje stor finale for rallyudøvere i Danmark. 12 kvalifikationsprøver, mindst to tællende resultater (top-10 placeringer) og rigtigt mange om buddet. Det er ikke nemt at komme i finalen, skal jeg hilse og sige.

Lille Bjørn og Max er helt klar efter tre træninger på en uge med Mathilde, og de skal begge op for anden gang til Årets Hund i juniorklasse, ligesom de har været til DM de sidste to år med Mathilde.

Jeg glæder mig til at følge dem, og samtidig til Lille Bjørns officielle farvel til rally på konkurrenceniveau.

Lige en sidebemærkning: Mathilde skal også op med Boogie i øvet klasse …

Derefter skal jeg hjem med Lille Bjørn og Max, klæde om, og have en hurtig frokost. Og så går turen til Lille Skensved med Max. Vi skal op som hvid hund i FS2, og hold da fest, hvor jeg glæder mig. Vi stod som 2. reserve på kvalifikationslisten baseret på én prøve, vi rykkede op som 1. reserve, og det udløste retten til at starte som Hvid Hund, før de 5 ekvipager, der skal kæmpe om DM i FS2.

Programmet har vi senest gået på Samsø, det var første gang efter vores debut, som altså resulterede i kvalifikationen til DM. Vi har trænet med Anita og Osseau i eftermiddags, og det gik ret godt. Jeg har visualiseret nummeret en del gange i går aftes, og vi er så klar, som vi kan blive.

Efter DM går turen tilbage til Sjællands Agility Center, hvor Max og jeg skal op som sidste ekvipage i championklasse. Det glæder jeg mig ualmindeligt meget til!

Jeg har virkelig kæmpet for at kvalificere mig til ÅH-finalen, og marginalerne var ikke lige på min side. At blive nr. 11, når der er point til top-10, er ikke spændende. At blive nr. 7 med 99 point var en fed prøve, men i forhold til ÅH-kvalifikation ikke interessant.

Men vi rykkede op og fik invitationen i onsdags.

Jeg glæder mig VILDT over at skulle op i begge dele.

Skønt aftensmad fredag aften
Begge dele er for sjov. Jeg er ikke under bedømmelse som Hvid Hund, og kan have endnu mere fokus end jeg måske ellers ville have på at støtte Max.

Rallyen er også for sjov. Max og jeg er naturligt nummer 15 inden start, og selv hvis ALT flasker sig kan vi ikke nå op i nummer 10. Jeg har en stram tidsplan, hvis jeg skal nå banegennemgangen til championklasse, og hvis jeg ikke gør, så må jeg gå banen uden at have fået banegennemgang, og så tager vi det i endnu højere grad som træning.

Det bliver en skøn weekend.

Min største fjende er som altid mig selv. Der skete noget i går, som jeg slet ikke havde forventet. Jeg vendte det med Kirsten og hun gentog, hvad hun har sagt mange gange før, at jeg er alt for flink og fleksibel, og når det ikke bliver gengældt, så bliver jeg skuffet.

Og det er selvfølgelig meget præcist udtrykt!

Så er DET parkeret og jeg kan genoptage glæden over det flotte program i morgen: Mathilde og Lille Bjørn i rally juniorklasse, Mathilde og Max i rally juniorklasse, Max og jeg i FS2 og Max og jeg i championklasse.

Sidst, men allervigtigst! Jeg ønsker alle, der skal op i rally til Årets Hund i morgen og alle, der skal op til HTM/FS i morgen, at det får alle deres drømme opfyldt! Det er stort at være kommet så langt, så NYD hvert øjeblik, det kan ingen tage fra jer.

Ingen kommentarer: