fredag den 22. november 2019

Rockin' around the Christmas tree…

To bordere, der hygger
”Er du fan af julehygge, julesange og HTM/FS, og vil du samtidig gerne støtte Hundesport mod Cancer, så læs med her: D.15.december 2019 afholder vi LUCKY DIP X-MAS EDITION – UOFFICIEL HTM/FS-KONKURRENCE til fordel for HMC.”

Jeg meldte straks til, og det gjorde Anita også. Der er ingen af os der træner HTM/FS fast, og vi blev enige om at lidt træning op til 15. december kunne være gavnlig, og det blev til to træningsaftaler, hvor den første var i eftermiddags i Gadstrup. Præmisserne for træningen var enkle: Den 15. december skal vi lave et program til noget julemusik, som vi får oplyst lige inden vi skal varme op. Så træningen bestod i, at vi på skift skulle gå et nummer til noget julemusik.

Det var rigtigt spændende!

Anita og Osseau gik deres livs HTM til Rockin' around the Christmas tree (mener jeg det var), en del genbrug fra deres seniornummer, men en exceptionelt opmærksom Osseau, som helt tydeligt var nødt til at holde øje med Anita, som ikke var, som hun plejede at være. Jeg genbrugte en masse fra mit FS-nummer, men primært var det HTM-positioner, der blev genopfrisket. Og for at starte med det sidste, så har Max bestemt ikke glemt noget 😊 Et svagt øjeblik drømte jeg om at genoptage HTM …

Konklusionen var ikke overraskende, at jeg primært skal have fokus på HTM-positioner, og så krydre lidt med tricks. Vi er helt klar 😉

Desværre ser det ud til, at jeg slet ikke kan deltage i arrangementet den 15. december, fordi vores traditionelle danske jul med svenskerne er blevet rykket fra 21.-22. til 14.-15. ”Juleaften” den 14. og julefrokost den 15., selvfølgelig bliver det prioriteret!


Jeg var omkring Meny på vej hjem, og købte 12 østers og 6 jomfruhummerhaler, som supplement til de to flotte bøffer Kirsten havde købt.

Vi fik et superluksus aftensmåltid med udsøgt vin til. En fed start på weekenden!

Ingen kommentarer: