tirsdag den 19. november 2019

Nose Work med Otto og Max


Tirsdag aften betyder to Nose Work timer i forlængelse af hinanden hos Merete, først med Otto, så med Max.

På Ottos begynderhold var vi nået til femte runde, og Merete ville godt udfordre os/teste hvor langt vi var nået, så der var 3 søg med hver 5 kilder, som ikke umiddelbart skulle parres, og 2 søg med 8 kilder hver, med mulighed for parring.


Otto lagde flot ud, før vi var kommet rigtigt i gang, først med direkte markering af en kilde under et vindue, hvor han skulle op, og så ved at fange færten af kilden på fotoet, og så arbejde systematisk op i keglen! Superfantastisk lækkert 😊 Jeg blev helt revet med, og fik ikke holdt så meget pause, men hold da op, hvor er han lækker at arbejde med. Han har virkelig talent for Nose Work.

Hos Merete arbejdede vi også med 9 beholdere med fært i den ene. Otto arbejdede overbevisende og markerede tydeligt, og jeg trak belønningen længere og længere, og han fastholdt snuden i beholderen. Det flotteste var næsten et søg, hvor han hurtigt skiftede fra beholder til beholder, tog hovedet op af den rigtige og skulle til at sætte det ned i den næste, stoppede og stak det ned i den rigtige igen: benene var hurtigere end hjernen, som Merete sagde 😉

Max og jeg meldte os til at starte hos Merete, og det var måske ikke så smart. Han kom ganske uopvarmet til et størree udesøg, med vistnok 8 kilder. Lidt ufokuseret i starten, og med nogle markeringer, som var lidt for langt fra kilden. Meget pænt arbejde, men ikke så skarpt som normalt.

Det kom dog efterhånden som vi gik videre, og det er noteret – som jeg vist også gjorde for et par gange siden – hvor vigtigt det er, at jeg får varmet ham op, ikke nødvendigvis med næsearbejde, han skal bare være varmet op.

På fotoet for oven er han i gang med at tjekke scenen overfor Meny (5 kilder) og man kan også se køretøjet (2 kilder). Totalt fokuseret arbejde og flotte markeringer.

2 x supertræning og hjem til luksus ”smørrebrød”, hakkebøffer med spejlæg, og hjemmelavet hønsesalat.

Jeg skal om lidt prøve nogle ideer af til mine næste rallybaner, som skal bruges den 31. december. Jeg véd ikke om det kan lade sig gøre i praksis, men jeg forsøger …

Ingen kommentarer: