onsdag den 12. september 2018

En stjerne på et dansegulv


I går blev en dejlig dag, lidt stik imod mine forventninger fra starten, men heldigvis tog jeg mig sammen, og besluttede at det skulle blive en god dag.

Der var et styregruppemøde på ½ time, hvor vi nåede gennem hele dagsordenen og fik truffet nogle gode beslutninger. Der var afdelingsmøde det meste af dagen, hvor vi skulle arbejde med vores fokus i forhold til firmaets strategi, og processen og resultatet blev bestemt en del over middel. Vi sluttede med en dejlig middag på Famo Saxo, med masser af hyggelig snak om alt det, vi normalt ikke taler ret meget om til daglig, og lidt arbejde 😊

Jeg skrev i søndags om ordet tak, der bliver brugt alt for lidt. Det gælder også ordet undskyld. Jeg kom til at bruge begge ord lidt mere end jeg havde forestillet mig i går, og selv om det er sjovt at sige tak, og svært at sige undskyld, så tror jeg kombinationen i går var rigtig god. Jeg havde det i hvert fald rigtigt godt indeni, da jeg tog til København til middagen.

Jeg fik tænkt en del over søndagens prøve og en masse af det omkring prøven i løbet af dagen, og også om aftenen, da kollegerne naturligvis skulle se ovenstående foto, og naturligvis var imponerede over Lille Bjørns fokus på mig.

Det var med til at gøre udslaget, selvom jeg egentlig traf beslutningen tidligere på dagen. Selvfølgelig skal Lille Bjørn ikke på pension. På fredag starter træningen af HTM3-programmet for alvor. Der er en del ideer noteret fra enetimen hos Anja, jeg har været lidt i gang med nogle elementer sammen med Anita og Lonni, og nu skal der bygges videre på det alt sammen.

Så længe Lille Bjørn er frisk, som han er, hvorfor skulle jeg så stoppe? Vi har nok ikke et færdigt program klar til Samsø, men Seniorklassen er ikke et dårligt alternativ den ene gang.

Jeg véd jeg vil fortryde det, hvis jeg ikke fortsætter. ”Maybe not today. Maybe not tomorrow, but soon and for the rest of my life.”

Ingen kommentarer: