torsdag den 6. september 2018

Associationer


Kirsten har haft maveinfluenza i tre dage. Jeg prøver at komme tidligt hjem både af hensyn til hende og hundene.

I dag var det superflotvejr – igen igen – og jeg gik tur med hundene nede ved stranden. 22+ grader, østenvind, det var skønt bare at stå og kigge ud over vandet, lukke øjnene og tænke, for helvede hvor har jeg det godt.

Det vrimlede med kitesurfere (4+) og det er fascinerende at se på synes jeg.
  • Jeg kom til at tænke på Pink Floyd og Kite, nå nej Bike.
  • Jeg kom til at tænke på Let's go fly a kite (Mary Poppins afslutningsnummer).
  • Jeg kom til at tænke på Megan og vores sidste tur på stranden, og ja, det koster stadig nogle tårer.
  • Jeg kom til at tænke på træningen med Max, og den udvikling, der er sket de sidste måneder.
  • Jeg kom til at tænke på den 14. coachingsession hos Anja Planer og træning og de tanker den satte i gang om at fokusere på forskellige discipliner med hundene.
  • Jeg kom til at tænke på hvilket fantastisk fokus det har givet fra min side og fra hundene.
  • Jeg kom til at tænke på træningen hos Amanda, og hvordan Max’ og mit samarbejde har udviklet sig.
  • Og jeg kom til at tænke på gårsdagens træning (og prøven i søndags), hvor en hel masse blev gjort ubevidst.
Det er meget betegnende for udviklingen i mit coachingforløb hos Anja. Det, der engang var altoverskyggende problemer, er nu noget, der kører på rygmarven. Det er jo fantastisk, for det er præcis hvad jeg drømmer om.

Jeg kom til at tænke på søndagens prøver i Mørkøv, hvor jeg skal op med Lille Bjørn i HTM, Max i rally og Mathilde skal op med begge hunde i rally. Ja, måske bliver der lidt sammenfald mellem Lille Bjørns to prøver, og det kan jeg ikke bruge tid på at bekymre om. Det bliver klaret på dagen.

Associationer, den ene tanke afføder den næste, og hvis man vil, og det ville jeg helt bestemt i dag, så er det bare at følge med. Jeg kom også til at tænke på Amandas og min eftersnak i går efter træningen.

Jeg har ellers sagt, at jeg ikke vil undervise mere, kun på Rallyinstruktøruddannelsen. Amanda havde et forslag til et nyt kursus, og spurgte om jeg ville være med til at undervise, og jeg sagde bare ja, for det lød godt. Amanda er altså helt, som hvis jeg selv havde haft en datter, hun ville også kunne snøre mig til hver en tid, er jeg sikker på 😉

Jeg har også gjort klar til et Tricks øvet kursus med Max i morgen (første del af en stribe). Oplæg: ”Kurset bliver en kombination af ny indlæring, koncept træning/tricks, kæder og individuel tid. 1 gg) Medbring: hund, godbidder/legetøj, 3 ens skåle, 3 genstande hunden vil bære/apportere og kan være i skålene. Stok (evt med target monteret for enden). Samt clicker og jeres trænings ting. Og husk inde sko. Der er ingen individuel tid første gang.

Der er ingen point for at gætte, at det er hos Johanna 😊

Ingen kommentarer: