lørdag den 1. september 2018

Hyggelig rally


I dag dømte jeg rallyprøver som en del af Rhodesian Ridgeback Dage 2018 i Strøby. Det er den næstmindste prøve jeg har dømt med i alt 11 ekvipager, men det blev mere end opvejet af supergod stemning, stort engagement, og masser af flot førerarbejde.

Da de fleste (alle?) deltagerne også skulle deltage i andet, blev det også til ekstra banegennemgange for at få det hele til at gå op, så der var banegennemgang for 2 øvede, 5 begyndere, 2 begyndere, 1 ekspert og 1 øvet.

Vejret så lidt gråt ud, men der kom kun nogle dråber, og det var så vidt jeg kunne bedømme meget fint Ridgeback-vejr.

Det jeg blev mest imponeret af var Dea og Spirit of Ishtar Lugalbanda, som skulle overtales til ikke at melde fra i øvet klasse, og endte med at vinde klassen med 96 point og blive klubmester og RØM. Det usædvanlige er, at de to foregående pinde er opnået 20.1.2014 og 24.9.2016!

Jeg har opfordret til at hun går op i ekspertklasse med lidt kortere intervaller 😊

Størrelsesmæssigt ligger prøven i morgen i Helsingborg Brukshundklubb i den modsatte ende, i alt 126 tilmeldinger. Avancerad og Fortsättningsklass ligger begge om eftermiddagen, så jeg skal først afsted 10:30, det er meget rart for en gang skyld ikke at skulle vildt tidligt op.

Amanda har givet mig de sidste formaninger, instrukser og held og lykker, og jeg er helt klar!

Ingen kommentarer: