torsdag den 25. april 2019

Feriedag 1


Efter påskeferie og overførsel af 7 feriedage til næste ferieår har jeg stadig 3 feriedage, der skal afholdes denne måned, og de er lagt i dag, i morgen og på mandag.

Den første af de tre var fantastisk!


Morgenturen med hundene var ½ time senere end til hverdag.

Efter morgenmaden røg en klage til Wupti afsted. Det er en lang, kedelig historie om en bestlling af Apple iPad mini Wi-Fi 256GB, som gik galt. Vi er trukket for betaling, mens varen var på vej retur. Men nu får vi heldigvis pengene igen, uden ar skulle gå den besværlige vej.

Kl. 8 havde jeg dagens første telefonmøde om projekt 1, og der affødte et par mails og en mødeindkaldelse.

Kirsten og jeg gjorde klar til fitness, hvor vi skulle træne sammen i dag,

På vejen klarede jeg dagens andet telefonmøde om projekt 2.

Det var igen en dejlig fitness time hos Tina, med afvekslende træning for os begge, og sved på panden efter en måske rigeligt afslappet påske …


Jeg fik aftalt den næste træningsrunde inden turen gik hjem, hurtigt brusebad, hurtig frokost og så til Jersie, hvor jeg havde en aftale med Birgitte og Linus, om at træne nordisk rally. Der gik godt 2 timer, og vi kom vidt omkring, og fik også talt om at miste de gamle hunde.

Da jeg kom hjem tog Kirsten og jeg op i centret for at handle og derefter gik vi tur med hundene. Kirsten en kort med Lille Bjørn, jeg en lidt længere med Max. Vi tjekkede vandet først på turen, og det så fristende ud …

Det var ret varmt, så både Kirsten og jeg var helt klar til at tage en dukkert efter lufteturene, og sådan blev det. Årets første havbad, meget forfriskende.

PM og katalog til Roskilde 11.-12. maj blev udsendt i dag. Det var bestemt ikke en overraskelse, for Lonni og jeg har kommunikeret en del om det i denne uge.

115 hunde med 94 førere skal til prøve i rally den weekend. Mange skal op både i officiel klasse og i nordisk klasse. Der er tre ringe begge dage og der er forsøgt at tage hensyn til alt muligt, men selvfølgelig vil der være umiddelbare sammenfald. Og det bliver klaret med et smil på dagen 😊

Lille Bjørn og Max er tilmeldt juniorklasse begge dage med Mathilde. Det er Lille Bjørns sidste officielle prøver. Jeg skal selv op med Max i championklasse begge dage og i nordisk klasse lørdag,.

Der er 29 tilmeldte i championklasse lørdag og 28 søndag. I Nordisk klasse er der 35 lørdag og 34 søndag. Det er kæmpestore klasser, og der kan tolkes alt muligt ud fra de tal. Men at komme i top 10, for enten at få point tik Årets Hunde eller til NM-landsholdt, det kræver altså en præstation helt i top.


Vi fik Prosecco og Aperol i haven, og derefter tarteletter med rejer, kylling og asparges, og et glas rosé til. Luksus på en hverdag.

I ”gamle” dage ville jeg have fortalt om, hvordan jeg ladede op til weekendens prøver i Nakskov (lørdag ) og Lund (søndag). Men ikke nu. Jeg har helt styr på, hvordan de prøver skal håndteres; der er dukket forskellige skrækscenarier op under den mentale træning, og det har været rigtigt sundt at skulle håndtere dem. De har intet med Max at gøre, de har ALT med mig at gøre.

Ingen kommentarer: