tirsdag den 16. april 2019

En forårsdag i himlen ved Max og Lille Bjørn

Kvalitetstid med far

Hej far, det er længe siden Lille Bjørn og jeg har fået lov til at skrive et blogindlæg, faktisk kom vi i tvivl om, hvorvidt han har skrevet et overhovedet … Men vi er enige om, at nu skriver vi noget sammen!

Måske (?) bortset fra mor, er vi nok dem, der kender dig allerbedst. Vi kunne godt mærke, at du ikke havde det så godt sidste efterår, men vi vidste ikke helt, hvordan vi skulle sige det til dig. Vi prøvede til juleafslutningen hos Anja og Johanna, men der hørte du slet ikke efter …

Men vi er rigtigt glade for, at du selv blev klar over, at du ikke havde det, som du burde have det, og fik professionel hjælp, for sikken en forskel det gjorde.

Jeg synes, jeg gjorde mig rigtigt meget umage den 9. februar, som jeg altid gør, når vi træner eller er til prøver, men du var helt anderledes. Du var ligesom de sidste gange, vi har trænet hos Amanda. Du smilede, du slappede af, du blev ikke irriteret over noget. Nå jo, der var lige den overfriske kommentar under banegennemgangen, som du bandede over længe efter, men det var godt du fik sagt undskyld til Anita og kom videre.

Men det er meget tydeligt, at du hører rigtigt efter, når Amanda taler med dig til træningen. Det er tydeligt, at hun kender alle dine svage (og stærke) sider, og at du véd, hun har ret, når hun giver dig feedback – hun lyder som et ekko af dig selv, gør hun ikke? Men det er bare helt anderledes, når hun siger det, end når du selv tænker det …

Den 9. februar gjorde du bare alt rigtigt. Jeg synes ikke, der var helt rart i hallen, men selvom jeg var meget forsigtig og lidt bange i starten, så blev du ikke sur på mig, som du er blevet før. Du roste mig, og så tænkte jeg, at det ikke var så slemt, og så var du med mig hele tiden, det var en rigtig dejlig fornemmelse.

Da vi gik ud efter Anitas bane tænkte du kun på mig, jeg tror næsten ikke du hørte efter, hvad Anita sagde til dig. Og selv om hun sagde noget med 97 point tænkte du kun på at komme ud og lege med mig.

Da vi gik på Amandas bane var du mere afslappet end jeg nogensinde har oplevet det før og kunne du ikke mærke hvor fantastiske VI var den sidste halvdel af banen??? Sådan må du gerne være altid 😉

Sådan var du også på Bornholm, og vi var rigtigt gode, selvom du ikke fik point til Årets Hund, som du rigtigt gerne vil med til.

Forrige weekend talte Lille Bjørn meget om, hvor dygtig du havde været. Lille Bjørn kunne godt forstå, at du ville gå en sidste prøve med ham, men han er glad for, at du nu har lovet, at han ikke skal til prøve igen, for det er altså svært, når han slet ikke kan høre, og hele tiden skal holde øje med dit ansigt. Han kunne mærke, at du ikke var helt dig selv, men det var ikke på en dårlig måde, han vidste godt, at du var ked af det, fordi det var sidste gang I skulle til prøve sammen.

Han har set videoen på Facebook mange gange, og han har læst alle de flotte kommentarer, og han er RET stolt af sig selv, næsten for meget synes jeg!!! Men jeg synes nu også det var ret sejt gået af ham. Og han har altid været gladere for HTM, end jeg er.

Jeg var også meget tilfreds med mig selv i vores debut i FS2. Jeg ved godt du synes, at jeg gjorde alt i slowmotion i første del af nummeret, men jeg var altså heller ikke helt vild med at gå op det sted. Men du talte hele tiden sødt til mig, og efterhånden fandt jeg ud af, at det ikke var så farligt endda, og vi gennemførte det hele sammen. Jeg véd, du synes det var fantastisk, og det gjorde jeg sådan set også. Du må bare love mig, at vi træner lidt mere inden vi skal op næste gang, for der var altså nogle passager, jeg ikke synes jeg havde prøvet ret mange gange før.

Jeg synes, du var specielt dygtig til Nose Work prøven forrige søndag. Selv om de første tre søg ikke gik godt, så var du slet ikke sur! Jeg synes, jeg gjorde det rigtigt alle tre gange, men det var altså svært, og jeg talte med flere af de andre hunde, som også synes det var svært. Men jeg synes også det var synd, hvis vi skulle tage hjem med 0 point. Så da jeg kunne mærke, at du ikke var sur eller irriteret gav jeg den fuld gas til sidst, og valgte at markere med det samme. Jeg håbede, du ville sige ”fundet”, selvom du ikke er vant til, at jeg er SÅ hurtig, og heldigvis gjorde du det! Jeg lover, at næste gang vil jeg gøre mit bedste, for at vi laver alle fire søg rigtigt.

Nu, hvor du holder ferie, var Lille Bjørn og jeg ærligt talt lidt bekymrede for, om vi skulle slæbes med til en masse træning, for vi synes godt, vi også kan trænge til lidt feriedage.

Og heldigvis har du sagt, at vi også skal holde fri.

Jeg synes, det er fedt, at vi går så mange og lange ture. I dag var en perfekt dag, synes Lille Bjørn og jeg.

Den sædvanlige morgentur. Så fik Lille Bjørn lov at blive hjemme, da du og jeg kørte mor til træning. Vi gik en dejlig tur på Køge Ås, med masser af god snusning, vand at drikke undervejs, ramsløg (uhmmm!) og perfelt timing, så vi var tilbage da mor og Anitta var færdige med at træne.

Far i nyt sommertøj

Det var så skønt, at I havde kødben med, da I kom hjem fra centret, og selvom jeg var meget optaget af det lækre kødben, lagde jeg godt mærke til dit nye tøj. Det er rigtigt dejligt at se, hvor frisk du er blevet.

Jeg er helt ærligt ligeglad med, om du er den nye Paul, Paul 100 % eller Paul version 2.0. For mig og Lille Bjørn er du bare far, og du er nu en far i fin form, og det smitter af på, hvordan du er, når vi er sammen.

Vi har tjekket din kalender. Lille Bjørn er meget glad for, at han ikke skal pensioners helt, han synes det er så hyggeligt at gå med Mathilde. Jeg kan se, at vi skal til rigtigt mange prøver, og jeg glæder mig meget. Jeg véd, det vil være svært for mig mange af stederne, men jeg véd også, at du vil være en rigtig god far og hjælpe mig igennem, så jeg også synes, det er sjovt.

Vi er så stolte af dig 😊

Ingen kommentarer: