lørdag den 27. april 2019

Rally på Hestehovedet


Video: Amanda

For næsten præcis et år siden holdt DKK Kreds 10 sin første rallyprøve, på Hestehovedet i Nakskov. I dag afvikelde kredsen en dobbelt rallyprøve, to fuldtegnede prøver med Anita og Conni, som dommere, og Max og jeg var tilmeldt.

Jeg havde som nævnt i går fået mulighed for at have Cathrine og Jessie med, og tiden fløj afsted frem og tilbage med masser af hundesnak, herligt. Jeg havde helt styr på prioriteterne og målene ved prøven, og jeg tror jeg roligt kan sige, at jeg gjorde det rigtigt godt.

Opvarmningsritualet til den første prøve, hos Anita, var helt som planlagt, banen lærte jeg let udenad, en fed bane, og jeg fik lavet nogle fine opvarmningsstarter.

Max var ikke helt tryg ved arealet, og det kom tydeligt til udtryk med lidt langsomme reaktioner og lidt manglende fokus på mig. Ikke så slemt, som det har været, men alligevel nok til at det var tydeligt, at han ikke var helt tilpas. Det kom bl.a. til udtryk ved at han ikke ville dække i feltet (tydelig dæmpning), mistede sideskift foran og ommer i bakke 1 – bakke 2 skridt. Jeg var måske en anelse hektisk på et tidspunkt (?), men jeg bevarede roen, og jeg blev bestemt ikke irriteret på ham. Hvilket Anita også sagde i sin tilbagemelding, stor ros til mig for at bevare roen 😊

Vi løb over på den anden side af vejen og legede, og Max virkede bestemt helt ok.

Vi fik 77 point.

Anden bane hos Conni var også lige os. Med input fra Amanda – dejligt at have sin træner med 😊 – ændrede jeg lidt i opvarmningen til den prøve, og jeg havde meget fint fokus fra Max. Lidt snusen, men han var mere på end til den første prøve. Der var en stå – gå fra – indkald, hvor jeg vurderede at Max bevægede sig, da jeg kom i indkaldsområdet, men det blev dømt som tyvstart. Udover de 10 point mistede vi kun 2 og endte med 88 point.

Igen over og lege.

Dagens læring: At vi er på rette vej, så vi fortsætter på den måde. Jeg kunne da godt have tænkt mig flere point, men det var ikke det, som var i fokus. Jeg fik støttet Max flot, og det var marginaler, der ikke var på vores side i dag.

Jeg ændrer bestemt ikke på noget til de næste tre prøver, i morgen i Lund.

Tak til Max for at bevare roen under for ham vanskelige forhold. Og ros til mig selv, for at bevare roen hele vejen, og – når jeg skal sige det – være et dydsmønster i forhold til Rallymanifestet!

Og en stor tak til DKK Kreds 10 for et meget flot arrangement og tak til alle for superhyggelig stemning på og uden for banen.

Ingen kommentarer: