tirsdag den 2. april 2019

Nose Work træning og prøveklar

En slags køretøj

I aften gik turen bogstaveligt taget til Solrød Centret hvor Max og jeg skulle til Nose Work træning hos Merete. Vi har under et kvarters gang derop, jeg havde rygsækken med NW-line og vand med, og så var det intet problem.


Meretes banegennemgang afslørede omkring 40 kilder, og en opfordring til ikke at tage dem alle 😊 Max og jeg havde to pauser undervejes, og jeg mistede tællingen, men jeg tror vi havde omkring 25 markeringer.

Max var som altid superskarp og knoklede løs under ind imellem ganske vanskelige forhold med kraftig vind. Der er meget, jeg er glad for, men det jeg især værdsætter er at han knokler løs, og ikke lader sig gå på af at kilderne kan være svære at komme til; det, der frustrerer ham mest, er ventetiden, når vi ikke søger, men det må jeg tage med.


Det var sidste træning, inden vi skal til prøve på søndag i Nykøbing Falster, og jeg må erkende at jeg på nær hans tendens til at ville op af køretøjet, synes vi er topforberedte. Jeg har fået roen til at afvente tydelige markeringer, og jeg stoler 100 % på dem. Et fint udgangspunkt for at gå til prøve.

Samlet var vi hjemmefra 1 timer og 38 minutter og gik 3,36 km. På fotoet ses hvordan vi bevægede os under arbejdet i Centret.


På lørdag skal jeg med begge hundene til prøve i LAZI-hallen. Lille Bjørn skal tage afsked med HTM med en sidste tur i seniorklasse. Max skal debutere i FS2. Efter lørdagens træning føler jeg mig velforberedt til de to prøver også, faktisk særdeles velforberedt.

En weekend med tre prøver i tre forskellige discipliner, vi er som sagt velforberedte teknisk, og det bliver tre fantastiske prøver – for mentalt føler jeg mig også i den grad klar.

For første gang siden Frasse er blevet dobbeltstorebror kommer han og Christian over til os alene i weekenden, det er planlagt ret spontant, så jeg forlader prøven lørdag så snart jeg er færdig, for at komme hjem til dem.

Det bliver en dejlig weekend.

Ingen kommentarer: