tirsdag den 23. april 2019

Nose Work træning med ny gejst


Jeg synes det er fedt at gå til Nose Work træning med Max, og i dag var ingen undtagelse. Kirsten havde bagt cookies, som jeg skulle have med (1. præmie kage 😊), og jeg havde mentalt helt styr på, at nu skulle der tænkes fokuseret på klasse 2. Én ting er, at niveau 2 har indgået i træningen hele vejen, men nu skal det konkret bruges til prøve, første gang 29. juni i Lyngby.


Vejret var fint, lunt og lidt blæst, så Max og jeg gik igen til træning i Solrød Centret, med lidt ekstra omkring svømmehallen og gymnasiet, så samlet blev det til godt 5 km gang plus en lille times træning med omkring 25 kilder. Han er meget afslappet nu 😊

Der var en del klasse 2 søg i dag, og kombineret med blæsten var det en perfekt mulighed for at træne, og især iagttage Max’ adfærd ved utilgængelige/vanskeligt tilgængelige kilder. Jeg noterede mig specielt, at han arbejder virkelig intensivt, han knokler på, og giver ikke op, fordi det er svært at komme frem til/tæt på kilden.


ALLE søg uden undtagelse var superskarpe. Måske allerbedst søgene på den lille runde scene, hvor Max sprang direkte op og lavede den første markering, og derefter blev sendt videre og hurtig lavede den næste markering.

Der var også de fem bænke, hvor der var kilder på de fire, han gik fra bænk til bænk, sprang op, kravlede under, og lavede hurtigt korrekte markeringer. Jeg var overhovedet ikke i tvivl om, at den bænk han hurtigt passerede ikke havde en kilde.


Der var også kilden placeret i stativet som vist, Max arbejdede ihærdigt fra forskellige sider – der var også indpakning fra noget bacon, der distraherede - og der blev virkeligt knoklet løs, og han endte helt fremme ved kilden.

Søget på bænken og affaldsbeholderen, som Merete viser her, måtte vi springe over, da en lokal beruset herre skulle indtage en øl dër, men vi fik søgt rigeligt alligevel :-)


Efter sådan en træningstime er jeg om muligt endnu mere tændt på at fortsætte Nose Work arbejdet med Max!

Ingen kommentarer: