fredag den 26. april 2019

Feriedag 2


Der er sket en masse i dag, jeg vil nøjes med at nævne det, der fylder allermest i min bevidsthed nu.


Jeg besluttede, ret inspireret af timen med Birgitte og Linus i går, at tage til Jersie og træne rallystarter med Max. Vi var der ved middagstid og lavede det sædvanlige prøveritual, hvor han kom ud som det første, blev luftet, kom tilbage i bilen, jeg gjorde banen klar, og så gik vi i gang.

Banen bestod af et start skilt, et skilt, et skilt og fire kegler samt et skilt. Hovedfokus var indgangen på banen, startskiltet og de første skridt derefter. Det gik rigtigt fint flere gange.

Jeg havde meget bevidst valgt et tidspunkt, hvor der børn ude og lege, og det gav fine forstyrrelser, som Max håndterede fantastisk. Bl.a. kom fire drenge hen for at høre, hvad vi lavede og hilste på Max. Han er virkelig blevet sej!


Jeg gik en tur med ham i Jersie Landsby bagefter, og dér tikkede beskeden ind: NM i rally 2019 er godkendt. En virkeligt forløsende besked.

Jeg har gjort papirerne klar til weekendens prøver, både i Nakskov og Lund. Som bonus har jegt en aftale med Cathrine og Jessie om, at de skal følges med os i morgen, skønt!

Aftensmaden var laks og jomfruhummer, og skøn vin til, et fantastisk, eksklusivt måltid.

Vi er klar til en weekend i rallyens regn 😉

Ingen kommentarer: