torsdag den 4. april 2019

Stayin’ Alive


Jeg havde mulighed for at holde en feriedag i dag. Dvs., der var lige tre korte møder spredt hen over dagen, men kun det ene blev til noget, det kl. 8. De to andre blev aflyst/flyttet først på dagen. Så det endte med at blive en rigtig fin fridag.


Morgenturen lå ½ time senere end til hverdag, og hold da op hvor det gav bonus, med den allersmukkeste solopgang. Jeg gjorde et ophold for at tale med en morgenbader om den fantastiske morgen og giv endnu mere opløftet videre.

En del af tankerne gik ellers på det lidt vedmodige i at Lille Bjørns officielle karriere som konkurrencehund med mig som fører slutter på lørdag, men de blev hurtigt afløst af en masse fantastiske minder. Lille Bjørn og jeg har haft en masse spændende oplevelser sammen, og vi kan vist roligt uden at prale sige, at vi er årsag til, at mange udøvere indenfor LP, rally og HTM nu véd, hvad Norwich terrieren er for en størrelse.

Titler som LP3, DKRLCH, HTM2, HTM2HIF18 og ÅHHTM218 er jeg meget, meget stolt af. Det er ikke alle forundt at få titler indenfor alle tre discipliner, og som jeg har fået at vide flere gange: og så med en terrier …

De bedste minder har i øvrigt intet med de prøver at gøre, hvor han opnåede titlerne. Der var et par prøver efter nedsmeltningen i 2015, hvor Lille Bjørn gik som en drøm, og vi var decideret uheldige med ikke at få 1. præmier. Der var et par rallyprøver på Bornholm i 2017, hvor han fik 98 og 97 point, og vi kunne alt.

Og så var der den HTM-prøve 17. december 2017. Jeg skrev dengang ”Jeg havde den fedeste fornemmelse, da jeg gik ud af ringen og legede med ham, og jeg smilede så jeg var ved at flække. Det er en god kandidat til den bedste fornemmelse efter en prøve nogensinde, og det er sgu en god fornemmelse!!!” Der var også noget med en specialroset fra Anja. Jo, jeg glemmer aldrig den dag, det var Lille Bjørn og far 120 %!!!

Jeg havde en aftale med Tina – den fitte coach – 10-11, og det var som altid en god oplevelse. Igen lidt nye momenter, igen lidt mere på nogle af de kendte øvelser, og lidt på det sædvanlige niveau. Og ikke rigtigt nogen pauser. Timen fløj afsted og jeg havde det fantastisk hele vejen og følte mig brugt på den gode måde.

Efter en hurtig frokost gik turen til Jersie Privatskole, hvor jeg skulle have tjekket nøgler og adgangskoder, alt var ok! Turen gik videre til Elgiganten i Køge, hvor både Kirsten og jeg skulle købe nye telefoner, virkelig tiltrængt for begges vedkommende.

Da vi kom hjem startede vi en eftermiddagstur sammen, men Max og jeg gik en lidt længere rute på godt 5 km.

En aftale med frisøren blev også klaret, inden telefonopsætningen kunne gå i gang, og den gik supernemt, så jeg er nu privat aktiv med en Samsung Galaxy S10e.

Hvad nu?

Med Lille Bjørn som praktisk talt pensionist har jeg kun Max som erhvervsaktiv hund. Vores fokus er helt klart rally, rally og rally. Nose Work og FS – i den rækkefølge - får bestemt også opmærksomhed, men det er ikke områder jeg vil satse på i nær samme udstrækning som rally.

Max og jeg har allerede en masse dejlige oplevelser i bagagen. En masse LP, rally, HTM, FS, Nose Work. Og tro mig, vi har fremtiden for os 😊

Med Lille Bjørns pensionering er en familieforøgelse på hundefronten helt sikkert kommet tættere på. Jeg håber på, at det allerede bliver til sommer.

Ingen kommentarer: