tirsdag den 30. april 2019

Nose Work i Solrød CentretI dag var Nose Work træningen hos Merete henlagt til den vestlige del af Centret i området ud for Rådhuset.


Max og jeg udnyttede igen det gode vejr til at gå til træning, en lille omvej eller to, og så havde vi gået 3 km inden vi slappede af inden træningen. Vi fik hilst på Gaio og Camilla, Max var ret ligeglad.


Der var 3 bænke med en kilde hver, 4 cykelstativer med 2 kilder hver, 5 søjler foran det gamle Posthus med 2 kilder hver samt en masse kilder rundt om bassinet. Endelig 3 høje søg i området på østsiden af Posthuset.


Vi lagde ud med bænkene og cykelstativerne – ingen problemer – inden vi tog turen rundt om bassinet. En masse flotte markeringer, et par vi ikke fandt og dem i ristene var der slet ingen reaktion på.


Vi holdt en kort pause inden vi skulle på hos Merete. Dér var det svært. Det første høje måtte vi opgive, der var en plante, der distraherede alt for meget. Det næste høje var vildt svært for Max i blæsten, og Merete gjorde det lettere af to gange, for at han kunne få en succes. Det lykkedes til sidst. Men det var tydeligt, at han arbejdede intensivt, da han først gik i gang, men det var bare for svært for ham. Helt klar noget at træne på.

 
Vi tog nogle af ristene og de fleste af søgene på stolperne. Flot arbejde hele vejen igennem af Max.


Vi fik en afsluttende snak om klasse 1 vs. klasse 2, og vi har nogle gode, nye udfordringer at arbejde med.


Vi gik hjem, Max fik aftensmad, og så lagde han sig på gulvet og var helt færdig. Vi havde været hjemmefra i 2:15 og gået godt 5 km, han havde arbejdet intensivt i en lille time, så kan man godt fortjene en god, lang lur. Endnu en herlig gang Nose Work træning hos Merete!

Ingen kommentarer: