tirsdag den 9. april 2019

Motion og træning


I dag delte jeg mit blogindlæg om Lille Bjørns’ sidste HTM-prøve i 3 forskellige Facebook-grupper for Norwich terriere – en dansk, en svensk og en international. Det gør jeg ret sjældent, men jeg synes det var en ret specielt lejlighed – og hold da op nogle søde tilbagemeldinger jeg har fået. Mange Norwich-ejere har jo ikke oplevet en Norwich på de skrå brædder, og Lille Bjørns udstråling og glæde er ikke til at tage fejl af. En fed fornemmelse at dele sådan en video!

I dag var Nose Work træningen igen lagt i Solrød Centret. Max og jeg gik lidt tidligere hjemmefra, så vi kunne nå en lidt længere tur til træning. Sørme om vi ikke mødte Camilla og Findus i centret, og fik en snak om hvalpe på vej.

Træningen omfattede 30+ kilder. Det blæste lidt indimellem, det var 5-6 grader, meget fint NW-vejr synes jeg.


Max var suverænt dejligt på igen i dag. Jeg er ret sikker på, at vi fandt alle 22 kilder til selvtræningen, med to pauser undervejs. Til sidst var vi hos Merete, og fik arbejdet os systematisk gennem 9-10 kilder langs den tidligere kiosk og billetsalget – ja, men har boet nogle år i Solrød, når man kan huske det 😉

Der var masser at glæde sig over, men først og fremmest Max’ upåvirkethed af omgivelserne, og hans ihærdighed for at komme frem til kilderne. Det var virkelig en fantastisk fed oplevelse hele vejen.


Vi sluttede med et stykke kage i anledning af Jana og Reids 1. præmie i søndags, inden turen gik hjem. Godt to timer havde vi været afsted og gået 5,43 km. En dejlig kombination af motion og træning. Jeg er sikker på at Max synes det er fantastisk begge dele, og han flader velfortjent ud i sofaen lige nu.

Jeg fik ikke taget fotos af søgene, men på de to viste billeder var der placeret 5 kilder.

Ingen kommentarer: