mandag den 2. september 2019

Ærlighed, hundevenner, Nose Work og Dreamweaver


Det er ikke noget jeg er vildt stolt af, men det fik en god afslutning 😊 På vej hjem i går, opdagede jeg, at jeg ikke havde mit etui med Dankort, Kørekort, Sygesikringskort mfl. på mig … jeg var klar til at spærre Dankortet i det øjeblik jeg kom hjem, men dér havde Kirsten lige talt i telefonen med den dame, som havde fundet etuiet i København, taget det hjem og havde fundet frem til os. Så til morgen gik turen på arbejde via Valby, jeg fik mine vigtige kort igen, og damen en meget varm tak og en dusør. Sikken en skøn fornøjelse, at etuiet blev fundet af en ærlig person.


Mens jeg var på arbejde, fik jeg et dejligt foto fra Kirsten: Otto og Max sov sammen på Max’ bænk. Det er ikke noget vi har været vant til i nyere tid, at vores hunde lå sammen, Megan, Lille Bjørn og Max har altid ligget hver for sig, men Otto har virkelig arbejdet ihærdigt for at få Max på dupperne, og sørme om Max ikke er tøet op, og både vil lege med Otto og sove sammen med ham, det er dejligt!!!


Dagens træning – udover den daglige mikrotræning med Otto – var Nose Work med Lille Bjørn i Solrød Centret. Jeg har stadig ikke vænnet mig helt til hvor forskelligt han markerer i forhold til Max, og ved ét af søgene, hvor han lavede en markering, som jeg synes ikke var helt tydelig, gentog han den på en meget demonstrativ måde, som om han ville sige: kan du fatte det?!!! Det kunne jeg.

Der var en skøn blanding af klasse 1 og klasse 2 søg, og jeg droppede hurtigt klasse 2 søgene, for de skabte lidt frustrationer. Men klasse 1, der arbejder han virkelig flot, og knokler for at komme frem til kilden. En fornøjelig time, en meget energifyldt Lille Bjørn, som arbejdede intensivt, og kun nødtvungent ville drikke lidt vand undervejs.


Jeg har længe trængt til en ny pc, min gamle stationære var virkelig udtjent, og det eneste der afholdt mig fra bare at skifte ud, var dovenskab, fordi er der forskelligt bøvl forbundet med det. Det blev klaret henover sommeren på nær en ting: Dreamweaver, som jeg bruger både til Sydkystenshundeskole.dk og Bordertoborder.dk, kunne jeg ikke overflytte til den nye, bærbare, og jeg skulle tage tilløb, til at købe et nyt abonnement som erstatning for den gamle udgave, som jeg havde købt. Ikke særlig rationelt, og i dag gjorde jeg så noget ved det. Jeg har rodet lidt med det, fået hjælp af Christian til noget opsætning, og vupti, til aften opdaterede jeg for første gang i lang tid en side på bordertoborder.dk ved hjælp af Dreamweaver. Der er en del hængepartier, men de skal nok blive klaret.


Jeg har også tænkt en del over det, jeg skrev om i går: at jeg havde sat sammenhængende ord på træningen af Otto. Jeg har noget der begynder at ligne en plan …

Ingen kommentarer: