torsdag den 19. september 2019

Max til DM i Freestyle 2

En pragtfuld start på dagen

Den 6. april 2019 var en dag med blandede følelser, som jeg beskrev i You say Goodbye and I say Hello.

Det var Lille Bjørns allersidste prøve, en fin optræden i seniorklasse i HTM.

Det var også Max’ debut i FS2, jeg havde på forhånd besluttet, at det skulle være vores sidste prøve i FS. Men som man kan læse i blogindlægget, gik det ganske fint, så jeg besluttede at fortsætte. Og alligevel ikke, det har kørt lidt frem og tilbage i mit hoved. Jeg tilmeldte for længe siden Max i FS2 på Samsø til oktober, og besluttede i forbindelse med FS-holdet hos Johanne henover sommeren, at det skulle være for sjov.

Men, men … beslutninger kan jo omgøres, og det blev denne også. Max skal op i FS2 for alvor den 19. oktober på Samsø. I dag kom der en ganske uventet invitation:
Jeg vidst godt, at Max og jeg med vores 3. vinder 6. april havde fået point til DM-kvalifikationen, og lå som nr. 7 på den endelige liste. Men at der ligefrem skulle komme et afbud, så vi får lov at deltage, det var bestemt en overraskelse af de store og glædelige 😊

Jeg har sagt ja tak, og har også fået aftaler på plads, så det er muligt at deltage.

For der er finaler i Årets Hund i rally samme dag, i Ringsted, 25 minutters kørsel fra Lille Skensved. Jeg er ansvarlig for Årets Hund, og både Lille Bjørn og Max skal op i juniorklasse med Mathilde. Men alt er ordnet, så Majbrit og jeg sammen dækker hele Årets Hund, og jeg kan være væk, og deltage i DM, undervejs. Win-win, når jeg nu ikke kunne (ønskede) at vælge DM fra!

FS2-nummeret kørte en del gange i hovedet under eftermiddagsturen med Max. Det er stadig When I’m 64, men lidt udvidet (!), og det bliver i en udgave, hvor Max og jeg ikke skal prøve grænser af, men satser på det sikre, og får en fed oplevelse sammen. Både til træning, på Samsø og til DM.

De sidste dage har virkelig givet masser af energi. Fantastiske Nose Work oplevelser søndag, mandag og tirsdag, en skøn Foundation-runde i går og så denne invitation. Medvind, så det vil noget, og den skal udnyttes.

Lige nu ser jeg frem til en hyggelig weekend i Ballerup i rallyens tegn. Max og jeg skal op i nordisk klasse lørdag og championklasse begge dage. Mathilde skal op med ham i juniorklasse begge dage. Jeg skal dømme ekspertklasse lørdag (de gamle skilte!) og nordisk klasse søndag. Efter søndagens prøver er det også tid til at gøre de endelige kvalifikationslister klar til Årets Hund-finalerne og Landsholdet til NM skal annonceres.

En superspændende weekend på mange måder.

Ingen kommentarer: