tirsdag den 24. september 2019

Max og Karlsvognen

En flot udsigt!

I dag var det Max’ tur til at træne Nose Work ved Karlsvognen. Søgene var meget lig dem i går, men det vidste Max jo ikke 😊


Vi startede hos Merete oppe på broen, dvs. vi snuppede lige en kilde på en bygning på vejene, og klarede søget i elevatoren på vej op. Vi havde et stort søgeområde på broen, inkl. to elevatorer og noget trappe i den ene ende, i alt 7 kilder.

Jeg gjorde mig umage for at holde mig i baggrunden, og Max knoklede løs og fandt den ene kilde efter den anden. De sidste tre måtte vi have lidt hjælp til at komme i nærheden af, for det er ikke nemt (læs: det kunne jeg slet ikke finde ud af), at holde styr på, hvor man har været og hvor man har skåret nogle hjørner eller er kommet forbi for alvor, for det var et pænt stort område.

Kilden var en del af indesøget, men Max markerede for en sikkerheds skyld også udefra :-)

Men med lidt hjælp fandt Max det hele, og han var ret uimponeret af miljøet.

Vi tog resten fra en ende af, inkl. et søg med tre kilder, som jeg havde sprunget over med Lille Bjørn i går.

Max har virkelig udviklet sig i Nose Work, Han er på fra start og er mere vedholdende, en fornøjelse at arbejde med, og det var ret lækkert efter en dag, som udover nogle spændende arbejdsmæssige problemstillinger også bød på et møde med Lonni om NM i rally – der er rigtigt mange detaljer at holde styr på og få afklaret – og en meget vigtig administrativ opgave: færdiggørelse af kvalifikationslisterne til Årets Hund i rally 2019.

Der er gjort færdige og sendt til Lonni, hun tjekker for medlemskab mv., og så bliver de publiceret.

Jeg kan godt afsløre, at Max og Lille Bjørn kommer med, for det var klart inden weekenden, de ligger henholdsvis nr. 3 og 5. på juniorlisten. Og uden at afsløre noget epokegørende: Max’ 7. plads i søndags var hans andet top-10 resultat, og han endte som nr. 20 på championlisten. Det er helt urealistisk at der kommer 5 afbud, men det er nu en meget god følelse at være tæt på 😊

Ingen kommentarer: