søndag den 8. september 2019

Max i topform igen

Otto på podiet :-)

Det har været en ganske fantastisk weekend!

Jeg har skrevet om den dejlige lørdag, og søndagen blev endnu bedre 😊


Først den hyggelige morgentur med alle tre hunde. Vi går længere og længere, og jeg begynder at få styr på tre sæt flexi-liner …

Så morgenmad.


Derefter morgentur med Kirsten, vi kom lige forbi DKK, og kunne se, at der allerede var kommet en del til NW1-prøven i dag.

Efter endnu en kop morgenkaffe trænede jeg lidt med Otto.

Der er sket en hel masse i hans hoved! Og i dag rykkede det virkelig i flere øvelser …Krads krads, sat op til succes med bræt af passende størrelse op ad mig, derefter op ad stol. Det skal vi nok få sat verbalt signal på hurtigt.

Elefanten, han har fanget, at han skal op på baljen og bevæge bagparten til højre (mod uret set fra førerside), og vi nåde til cirka 120 grader på ganske kort tid.

Lidt setup, lidt spin, lidt face, små fremskridt, det går den rigtige vej!

Max og jeg skulle til rallyprøve på Garbogaard og jeg tog Otto med, endnu en god mulighed for socialisering, som skulle udnyttes.

Da jeg tilmeldte, havde jeg helt klart til hensigt at udnytte denne fine mulighed for at træne med Max, og så kom jeg i tvivl i går, fordi Kirsten sagde hun godt kunne have tænkt sig at få brunch i København.

I morges var det endnu ikke helt klart, hvad vi skulle, men jeg traf beslutningen: Jeg havde glædet mig til at gå Anitas første championbane med nye skilte, der var forskellige ting, jeg skulle afprøve med Max til en seriøse prøve … og så havde jeg lovet at have en pokal med til Keld og en rosette til Louise.

Vi kom afsted, og det fortrød jeg ikke et sekund.

Otto mødte igen en masse mennesker og hunde, og fik en masse gode oplevelser.

Han var også med som standin for Max til præmieoverrækkelsen i championklasse 😉

Championklassen var dagens og weekendens bedste oplevelse!

Da jeg først havde besluttet, at jeg skulle afsted til Garbogaard, gik jeg mentalt i det helt rigtige mode, Lanny Bassham ville have rost mig!

Jeg ankom mentalt klar, og alt frem til selve prøven var, som jeg kunne have ønsket det.


Banegennemgangen, lige i øjet. En virkelig fed bane, perfekt designet af Anita.

Vi havde vores bedste indgang på banen længe. Første skilt, Max var ikke helt med, så bakningen blev lidt skæv, skilt 2, 3, 4, 5 (fristende 8-tal), 6 og 7 fine. I skilt 8 var Max noget ude af position, da vi startede, så jeg besluttede at lave den om, 9 og 10 ok, 11 Max kom på mærkelig vis på venstre side til sidst i stedet for højre, så den blev også lavet om. 12, 13 og 14 ok, og så kom der lige en spin før 15, så den måtte vi også lave om. 16-19 alle ok.

Jeg havde en fantastisk kontakt med Max! Jeg blev lidt hektisk til sidst, og det gjorde at vi fik spin før den sidste kegleøvelse. De to andre ommere skyldtes upræcist førerarbejde.

Max var på hele vejen. Jeg havde kontakt, halen logrede, han snusede ikke, det føltes fantastisk!!!


Det er en af de allerbedste oplevelser, jeg har haft til en prøve, og det allerbedste er, at jeg véd præcis, hvordan det skete.

Jeg blev lidt længere en planlagt, for jeg skulle da også opleve seniorklassen. Amanda og Osseau startede om formiddagen til deres første seniorklasse, og så skulle jeg se dem gå seniorklasse nr. 2. Det var så lækkert at se, de blomstrer igen i den klasse, og at 93 point ”kun” rakte til en 3. plads siger noget om niveauet i klassen.

Da vi kom hjem, fik Otto og jeg frokost, og så gik jeg en tur med Max, vi kom forbi DKK og fik hilst på Merete.

Den sidste del af eftermiddagen og aftenen har været relativt stille, bortset fra at Otto åbenbart stadig havde en masse energi, der skulle brændes af!!!

En dejlig weekend lakker mod enden. Jeg er superglad for den samlede weekend, først og fremmest for mine egne hunde, der har været fantastiske, og også rigtigt meget glad for arrangører, dommere og hjælpere, der overhovedet gør det muligt for os andre at gå til prøver!

Ingen kommentarer: