mandag den 16. september 2019

Nose Work ved Karlsvognen


Dagens runde af Nose Work træningen blev afviklet et nyt sted: Ved Køge Nord Station, S-togssiden (Karlsvognen).

Jeg glemte helt at tage fotos, fordi jeg var så optaget af Lille Bjørns Nose Work arbejde, og det er trods alt det vigtigste 😊

Vi startede ved en metallåge til et indhegnet område, to kilder fundet uden problemer, der skulle arbejdes lidt med det i midten, det blæste også ret meget.

Vi nåede at komme rundt om elevatortårnet med 4 kilder (ingen problemer) inden første søg med Merete, et venteværelse (kan ses på fotoet). Lille Bjørn knoklede med første kilde, som han bare ikke kunne komme ind til. Den anden var under en bænk med Merete som forstyrrelse, og den var der ingen problemer med.

Derefter et område under den rullende trappe/trappen med 4 kilder (nemt for Lille Bjørn), og et område med 6 kilder i noget der skal blive til noget flot bevoksning. De tre kilder havde vi ikke problemer med, men de tre i jorden havde han meget svært ved.

Tre kilder op ad trappen, det kunne være lidt mere drilsk. Lille Bjørn startede nærmest med at spurte op, kom to trin for langt, fik fært, vendte om og markerede! Stjerne. Tempoet kom lidt ned, og de to andre kilder på trappen blev markeret mere normalt.

Hugget fra Merete :-)

Jeg bar Lille Bjørn de sidste trin op, og helt oppe kunne vi så gå i gang med det andet søg hos Merete, et stort område med to kilder.

Lille Bjørn er ikke vant til så lange søg, men han knoklede på fra en ende af, helt systematisk, intet blev sprunget over, og der kom en flot markering. Vi fortsatte et langt stræk, og pludselig afbrød han det systematiske søg – og føreren lod ham gøre det!!!, godt Paul 😊 – og var straks i gang i det rigtige hjørne, om end der skulle knokles lidt for at komme helt til kilden. Superflot arbejde af ham!

Til sidst et blindsøg, hvor vi fandt 4 ud af 6/7 og en god indikation af nr. 5: Lille Bjørn var ved at skrabe en stolpe fri, fordi han mente færten kom derfra, men den var placeret nogle centimeter oppe.

Jeg har høje tanker om Lille Bjørn som Nose Work hund, men han overgik mine forventninger igen igen, han arbejder så flot og med så meget energi, at det er til at blive helt høj af. Og så er det en ren fornøjelse at træne hund!

Ingen kommentarer: