søndag den 7. oktober 2018

What Did You Learn in School Today?

Nu må du altså tage dig sammen Paul!!!!

Min championklasse med Max i Ølstykke i dag blev ikke bedre end i går i Høng, men det væsentlige var at der nu var fuldt fokus på hvad jeg gjorde før, under og efter, det hele blev filmet (tak Mette), jeg fik feedback af Conni (som dømte) og ikke mindst af Stine (som coachede og rådgav til den store guldmedalje, tusind tak!).

Selvom der ikke er meget at prale med så ligger filmen tilgængelig her:


Video: Mette Thomsen

Amanda har sendt nogle supergode kommentarer og jeg kan kun nikke og give hende ret i det hele. Jeg er glad og stolt over at have Amanda som skarp træner, tusind tak!!!

Jeg har fået lov at citere, så her er nogle af guldkornene.

”Jeg ser en fører der ikke stoler på sin hund. Du bliver febrilsk, så du i stedet for at støtte ham, så læner du dig ned over ham og siger hele tiden max, max, max, max i stedet for hans signaler som plads, bakke, højre, move on. Da du kommer til bakke på højre side, og skal lave den om begynder du så småt at afgive korrekte kommandoer og slappe lidt af, i stedet for max max max max... du skal lige huske at trække vejret! Jeg tror det ville hjælpe gevaldigt hvis du lige havde stillet dig to meter før ringen og taget en dyb indånding. 😊”

”Jeg synes at din opvarmning var god, og jeg forstår ikke hvorfor du lige pludselig tvivlede på ham. Jeg så godt han kiggede væk, men det har han også gjort før, hvor du ikke har haft samme tvivl til ham og han er blevet. Hvorfor så denne tvivl nu?”

”Du skal have oparbejdet en underbevidsthed der er stærk nok til at sige fra. Så hvis der kommer tanker eller sætninger, man måske ikke ønsker at høre i den givne situation. Skal man have en underbevidsthed der automatisk svare “selvfølgelig bliver han, han har ingen grund til at smutte”. Du skal lære at sortere i hvad din underbevidsthed hører, kan du bruge det til noget konstruktivt eller ej. Kan du ikke, skal du have et svar klar til din egen underbevidsthed, det er ikke noget du nødvendigvis siger højt, men du skal tænke det. Du kan også sige det højt, for så tror du selv mere på det. Giver det mening?”

Og mit svar det sidste ”Lanny Bassham 😀 Man kan kun tænke på en ting ad gangen og man vælger selv hvad det er!”

Supergode, skarpe og præcise iagttagelser

Jeg mødte Susanne Bach ved LP-ringen, og vi kom til at tale om det med i pressede situationer at falde tilbage på tidligere, ikke hensigtsmæssig adfærd. Og der er jo præcis hvad jeg gjorde/gør. Det er i de pressede situationer jeg skal holde hovedet koldt og gøre som jeg gør til træning.

Godt at der stadig er noget at arbejde på …

Vi fik i øvrigt 84 point og blev nr. 12 i et superstærk felt med 16 deltagere. Det resultat, der glædede mig allermest i klassen var at Poul og Rosa fik 97 point, blev 2. vinder og fik deres første supercertifikat. Stort tillykke denne stjerneekvipage.

For første gang i flere år så en fuld LP3-prøve, Mette og Boogie gik et program med nogle superflotte øvelser, og også nogle, der ikke fungerede helt på dagen. Det skal nok komme.

Mathilde var trippelfører i juniorklasse og hendes tre prøver blev flettet sammen med de 11 begyndere, så hun skulle gå med Boogie som nr. 2, Max som nr. 9 og Lille Bjørn som nr. 14.

Banen var meget tilforladelig, men der var altså noget med underlaget, bl.a. havde en højløbsk tæve gået sidst i øvede klasse, så der kom noget mere snus end normalt. Boogie vandt med 90 point, Max blev nr. 2 med 88 point og Lille Bjørn blev IB’et fordi Mathilde havde glemt at man ikke må lave en øvelse om, når den efterfølgende er påbegyndt. Indtil da havde de gået superbt, og det gjorde de også resten af banen, så selvom pointene udeblev synes jeg det var den bedste juniorbane på dagen. Der er bestemt langtfra altid direkte sammenhæng mellem point og kvaliteten af samarbejdet.

Stort tillykke til Mathilde for under disse svære vilkår at præstere så godt igen!

Jeg tog hjem efter godt 7 timer på arealet, en masse hundeoplevelser og gode samtaler rigere. Og ikke mindst glæden ved at være en del af et skønt hundefællesskab, som i dag gav mig så meget, ikke mindst kærlig kritik og feedback.

Ingen kommentarer: