tirsdag den 9. oktober 2018

Træk vejret!


I dag startede en ny runde af Amandas rallykonkurrencetræningshold. Det kan siges kort: Det var to fantastiske timer!!!

Banen i dag var Amandas championbane fra i lørdags i Høng, og jeg skulle starte som nr. 1. Jeg gik banen to gange, jeg kunne stadig huske den. Og derefter gik jeg ud og varmede Max op, og stod klar 18:22, som jeg havde fået at vide var starttidspunktet. Da de andre stadig gik banen besluttede jeg at gå udenfor med Max, legede lidt med ham, og trænede lidt. Da vi blev kaldt ind gik vi direkte ind og gik i gang.

Jeg har glemt at nævne, at jeg havde bedt om fokus på forstyrrelser. Og et af elementerne Amanda havde fundet på at tre af skiltene var skiftet ud, da jeg skulle gå banen.

Jeg huskede alt det, jeg ville have fokus på. Dybe indåndinger før start, fokus på Max, huske kommandoer (ikke sige Max). Huske et par pauser undervejs. Det føltes rigtigt godt, Max var med, han kom tilbage fra snus og andet, når jeg gav kommandoerne. Der var nogle forstyrrelser, men jeg aner ikke hvilke, fordi jeg kun havde fokus på Max. Det kørte bare. Den nye legekammerat var også et hit som belønning 😊

I den individuelle tid valgte jeg samme bane, der blev skiftet nogle skilte ud, og de andre deltagere blev styret af Amanda bedt om at agere forstyrrelser. Så pludselig var der mennesker og stole på banen. Max blev da fristet nogle gange, men jeg bevarede roen og han kom tilbage og vi fortsatte. Der var en stå, som pludselig ikke virkede, og der blev jeg en anelse irriteret, og bom kontant afregning. Ro på og det kørte igen.

Det var igen en fantastisk oplevelse at gå med Max, han arbejdede så fokuseret og ingen kan fortænke ham i at blive lidt distraheret af forstyrrelserne. Men han endte hos mig, og fortsatte totalt skarpt hver gang.

Så konklusionen var enkel: Træk vejret!

Det er så simpelt: Hvis jeg bevarer roen, trækker vejret dybt indimellem, holder fokus på Max, så er der intet der kan slå os ud.

Jeg skal bare huske at det fungerer ligeså godt til prøver som til træning 😉 Fokus er nu rettet mod Samsø går i Hundene. To vigtige T-shirts kom i dag. Træningen er ved at falde på plads. På torsdag i Jersie, på fredag i Herringløse, søndag i Stestrup (Rallydysten), tirsdag i Solrød, onsdag i Lyngby og fredag morgen går turen til Samsø. En afslapningsdag, en HTM-dag og en rallydag.

Jeg har de seneste dag haft flere visualiseringer af begge HTM-numrene, og de kører fint! Jeg glæder mig så meget til at optræde med to nye HTM-numre.

Ingen kommentarer: