torsdag den 11. oktober 2018

HTM og LP

Max på Besser Rev 2014

I tirsdags skrev Mette til mig om træning i Jersie, og det endte med at vi lavede en aftale om, at jeg skulle være prøveleder i eftermiddags til hendes og Boogies LP3-program. Jeg benyttede anledningen til at komme tidligere og træne HTM med begge hundene.

Først opvarmning med Lille Bjørn, og så gik vi det fulde HTM3-program. Da jeg var kommet hjemmefra kom jeg i tanker om, at jeg havde glemt Paddington (!!!!), men besluttede at udnytte det til min fordel ved at bruge Max’ nye legekammerat som Paddington, det gav bestemt en højere sværhedsgrad, for det sjove dyr ville Lille Bjørn meget gerne have fat i 😊

Han gik supergodt, ikke så præcist i alle positioner, men motivationen var helt i top, og alle overgangene virkede fint, og de nyeste positioner ligeså. Vi havde en fest med julemanden bagefter!

Musikken fortsatte mens vi legede, og så benyttede vi lejligheden til at falde ind efter 2 minutter og lave afslutningen igen. Hold da op hvor Lille Bjørn var glad og på!

Så blev Max varmet op. Vi kunne bruge Mettes opstilling, og lavede nogle forrygende fremsendinger til felt, og havde nogle gode løbeture.

Så gik vi i gang med Liberty Bell. Det er det bedste HTM-program jeg nogensinde har gået. Max var totalt fokuseret, jeg var en rigtig god fører, motivationen var helt i top, og præcisionen også meget høj. Det var virkeligt den fedeste oplevelse.

Jeg var forpustet og helt høj! To superfede runder med hundene, jeg var afslappet og hundene så meget på.

Så kom vi til LP. Meget apropos var et af dagens minder på Facebook fra Samsø for 4 år siden, hvor Max fik en 3. præmie med 3 nuller Max på Samsø.

Jeg blev opdateret på de ”nye” regler i LP3, og så havde jeg fornøjelsen at dirigere Mette og Boogie i et fuldt LP3-program. Det så ret godt ud!

Vi mødes igen i morgen, hvor vi skal træne det samme ved Herringløse Agilitycenter.

Ingen kommentarer: