tirsdag den 23. oktober 2018

Rally med Lille Bjørn og Max


Jeg havde aftalt med Amanda, at jeg kunne gå dagens bane med Lille Bjørn inden den egentlige holdstart. Jeg varmede ham op og hjalp med baneopbygningen, og så gik vi i gang.

Han var ikke varmet ordentligt op, og sørme om jeg ikke fik at vide, at der skete præcis det samme som med Max, når han ikke går, som jeg venter/håber (fx går i snus eller er for langt væk): jeg bliver hektisk, kommer med mærkelige udbrud i stedet for kommandoer, og får pisket stemningen op, i stedet for at få ro på. Suk …

Anden gang gik det meget bedre.

Så jeg kan notere, at Lille Bjørn skal varmes lidt mere op end i dag, og at jeg skal gøre præcis det samme som med Max, hvis der skal ro på – nemlig være rolig selv.

Intet nyt, ikke svært – men jeg skal åbenbart have tingene at vide mange gange 😉

Max skulle gå den samme bane, men Amanda havde fortalt, at hun havde skiftet nogle skilte ud. Det havde hun nu ikke, det var fire skilte der var vendt – men det var nu det mindste problem, for jeg havde lært banen udenad. Men jeg havde ikke regnet med så ekstremt snus fra Max’ side. Og sørme om jeg ikke på trods af alle mine intentioner alligevel ikke gjorde tingene rigtigt.

Så jeg fik lige repeteret formaningerne om, hvordan jeg skulle agere, hvis (når) Max’ gik i snus.


Belønningen med julemanden var fin, men nu det ved at være på det alleryderste med dette umådeligt populære legetøj!

I den individuelle tid arbejdede vi videre med min adfærd ved snus og på forskellige teknikker til at få vendingerne skarpere på højre side.

Igen en fantastisk træningsrunde, og vi er allerede begyndt at lægge pres på Amanda, for holdet skal fortsætte efter nytår.

Jeg har en gavekort liggende på en træningstime hos Johanna, og jeg har fundet den perfekte anvendelse: en enetime med Lille Bjørn hvor vi arbejder med Paddington-nummeret. Den ligger perfekt på fredag lige inden Max’ trickshold.

Ingen kommentarer: