fredag den 24. august 2018

Ferie dag 22 – Administration & DM 2018


I dag har der ikke været noget planer, meget bevidst, for i morgen står der DM på programmet.

Det administrative fra rallyprøven skulle ordnes, registreringer af resultater på Hundeweb og færdigmelding af prøven, samt registrering af resultater og offentliggørelse af baner på Sydkystens Hundeskoles prøveside. Regnskabet er gjort op, og det eneste der udestår er nu bestilling af pokal & indgravering til Pia og Zazia, som jo blev DKRLCH i går.


Bilen er pakket til i morgen. Da det kun er mine egne hunde der skal med, er der heldigvis god plads til to telte, to stole, to bure, trækvogn samt det løse. Det fylder alt sammen.

Hundene og jeg skal tidligt op, afsted 5:40 og hente Amanda 6:15 med forventet ankomst Vejen lidt over 8.


Det er mit ottende DM og det mest specielle. Jeg har deltaget med 1, 2 eller 3 hunde, som jeg selv skulle op med, men aldrig med hunde, som jeg ikke selv skulle gå med.

Som jeg har skrevet tidligere er rollefordelingen helt på plads. Mathilde går med hundene. Amanda coacher og filmer. Mette og jeg tager hinanden i hånden, blander os ikke og følger med fra sidelinjen; hvis der er behov for det skal vi hente hunde/varme hunde op, men det styrer Amanda.

Jeg får til gengæld god tid til at snuse rundt og samle stof til en artikel om DM til Hunden 😊

DM er en ganske speciel begivenhed, og det er op til den enkelte at få det bedst mulige ud af dagen, så det bliver et godt minde. Jeg kan med bestemthed sige – selvom resultaterne ikke altid er blevet dem, jeg drømte om – at jeg kun mindes mine forrige syv DM-deltagelser for det positive, og sådan skulle det bestemt også gerne blive i morgen.

Jeg ønsker ALLE deltagere til DM en fantastisk dag!

Ingen kommentarer: