lørdag den 25. august 2018

Ferie dag 23 – Mathildes fornemme DM-debut

Mathilde i DM-t-shirt og med DM-smykke (foto: Mette Thomsen)

Jeg har været hjemmefra med hundene i 16 timer, så det bliver et ganske kort blogindlæg 😊

Mathilde med Amanda (autoriseret coach) (foto: Mette Thomsen)

DM i Rally (og LP) blev afholdt i Vejen i dag, jeg havde begge hunde med, Amanda var med som coach, Mathildes mor, far og to søskende kom for at heppe og Mette og Mathilde havde forberedt sig optimalt ved at overnatte i det jyske.

T-shirten er en gave fra Anita og Amanda (foto: Mette Thomsen)

Mathilde på 10½ år havde sin debut som DM-deltager med Boogie, Lille Bjørn og Max, først i indledende runde, derefter i finalen, i alt 6 rallybaner i Juniorklasse.

Der trænes dæk gå rundt om (foto: Mette Thomsen)

Der kommer videoer og meget mere omtale de kommende dage, men den korte status er at Mathilde havde en fantastisk debut!

Banegennemgang på Connis bane (foto: Mette Thomsen)

I et meget skrapt felt på i alt 9 ekvipager blev hun nr. 7 med Lille Bjørn (185 point), nr. 6 med Max (185 point) og nr. 3 med Boogie (196) point. Kimmie blev nr. 1 med Embla (197 point) og Wupti (196 point) – det er simpelthen så tæt blandt de superdygtige juniorer.

Opvarmning med Max (foto: Mette Thomsen)

For både Lille Bjørn og Max var det deres 4. DM, og for dem begge var det deres bedste placering hidtil. FLOT. Tusind tak Mathilde, fordi du vil gå med mine hunde, og kæmpestort tillykke igen med både placeringerne med Lille Bjørn og Max, og den superfantastiske flotte 3. plads med Boogie.

Ingen kommentarer: