mandag den 13. august 2018

Ferie dag 11 – Bilpusleri, HTM-træning & Nose Work træning


Lille Bjørn i HTM2 (video: Lonni)

De næste tre dage skal vi være på Bornholm, og Kirsten havde som ultimativ betingelse at bilen fik en – indrømmet – tiltrængt rengøring udvendigt og indvendigt.


Så efter morgenturen kørte Max og jeg til Karlsunde for at få bilen vasket, og derefter kørte vi ind på puslepladsen for at støvsuge bilen. Hjemme fik ruder mv. en ordentlig omgang, så nu vil Kirsten gerne med til Bornholm.

Tirsdag plejer jeg at træne HTM og Nose Work. Det blev lavet lidt om, så jeg ikke blev snydt.

Jeg havde aftalt at mødes med Lonni i Jersie efter (hendes 😊) arbejde for at træne HTM. Jeg holdt mig meget disciplineret til planerne for min egen træning. Lidt opvarmning med Lille Bjørn og så en fuld HTM2 til Paddington. Lidt opvarmning med Max og så en fuld HTM3 til Liberty Bell.

Lille Bjørns program blev filmet at Lonni, og det føltes godt! Logrende hale, fin kontakt, og lidt småkiks fordi føreren ikke havde helt styr på fødderne og også glemte lidt af programmet. Der er nogle detaljer der skal arbejdes med, specielt nogle overgange, og Lonnis forslag til afslutning (360 grader hver vej) afprøves. Måske to fulde programmer inden 9. september ikke mere. Min følelsesscore: 85 %.

Max’ program føltes fantastisk!!! Han var på hele tiden, jeg boblede af overskud, og vi kørte det igennem med godt tempo og nogle småmisforståelser, fordi jeg ikke havde helt styr på et par overgange. Lonni kunne bekræfte, at det bare virkede helt fantastisk. Musikken er bare os, noget hurtigere end Englishman (som jeg holder utroligt meget af), og det er det, vi har brug for lige nu.

Men altså efter HTM-pausen (som starter efter Samsø) kommer Englishman tilbage, det lover jeg. Følelsesscore 97 %.

Gaven fra Lonni (kopattelegetøj) var et kæmpehit, og Max var næsten ustoppelig bagefter 😊

Indimellem fik jeg set Lonni og Morgans HTM- og FS-program, og det er svært at blive andet end i godt humør af de to programmer. Lonni synes som altid, at der mangler en del, jeg synes det allerede nu er fantastiske numre, og det er små detaljer, der skal på plads, før det er færdige og toplækre programmer. Og jeg har naturligvis ret 😉

Skøn træning og en masse snak om detaljer, kostumer mv.

Jeg var hjemme og få aftensmad og pakke lidt, og så gik turen til Jersie med Max, vi havde fået lov at deltage på et af aftenens Nose Work hold hos Merete, da vi jo ikke kan være med på vores normale hold i morgen.
 
 
Max lavede en stribe meget fine søg, de sædvanlige superflotte markeringer og eg var meget tilfreds med den del af træningen. Men han har det med at have et langt tilløb, hvor jeg stadig kan være i tvivl om, hvorvidt han bare snuser (som når vi går tur), eller faktisk arbejder for at finde kilderne. Jeg tror det er en mellemting, for pludselig kan han lave en markering, bedst som man tror han er helt væk. Konklusionen er, at der skal arbejdes med mere systematisk dirigering.

Det var vel nok en dejlig dag 😊

Ingen kommentarer: