mandag den 20. august 2018

Ferie dag 18 – Have og DM-træning


Det var perfekt vejr til at gå i haven, så bortset fra en kort tur til Solrød Centret for at handle, brugte vi en god del af dagen i haven. Dvs. Max valgte at sove inde i huset og på bænken i indkørslen noget af tiden, men Lille Bjørn var med til det hele 😊 Vi fandt ud af, at han også kan lide stikkelsbær, så jeg måtte plukke en del til ham, og han fandt selv ud af at plukke bær på de lidt højere grene.

Vi kom et læs i bilen og kørte det til Miljøcenter i Greve, og vi fik savet en masse mindre stammer ud i brændestørrelse.

PÅ et tidspunkt kom der en vildsom duft af mynte, det var såmænd Lille Bjørn der havde lagt sig til at sove lige oven i myntebedet :-)

Da vi besluttede at stoppe for i dag var det oplagt at få en dukkert i det skønne, friske vand, og vi havde som forventeligt en mandag eftermiddag stranden næsten for os selv.

Så gik turen til Viby, hvor Mette og jeg havde aftalt en træningstime for Mathilde, Lille Bjørn og Max hos Amanda, i forlængelse af den time de havde haft med Boogie.

Vi startede med at tale om praktik i forbindelse med DM, detaljer om tider, telte, bure mv. Vi fik sågar aftalt den præcise rollefordeling og vores fysiske placering i forbindelse med banegennemgangene.


Der var en 19-skiltes øvet bane klar, og efter at have varmet Max op gik Mathilde banen med ham og fik feedback fra Amanda. Det så ret godt ud, Mathilde fik lynhurtigt kontakt med Max, og de gik blændende. Der var nogle små udfald fra Max’ side, som vi fik talt om.

 
Derefter skulle Mathilde og Max gå præcis samme bane, kun var der indlagt lidt forstyrrelse, øh faktisk rigtigt meget. Mathilde beholdt sit fokus virkelig flot, mens Max blev lidt distraheret indimellem – det så virkelig godt ud, at de kunne arbejde under de skrappe vilkår 😉.


Så blev det Lille Bjørns tur. Vi kunne konstatere at han skal varmes lidt mere op end et par minutter! Vi fik talt lidt om tegn, nu hvor han ikke hører ret godt, og så gik Mathilde en flot bane med ham. Lille Bjørn kan faktisk høre noget og Mathildes lyse stemme kombineret med håndtegn virker godt. Der er nogle få øvelser, der skal arbejdes ekstra med, så det er perfekt at vi har en ny træningsaftale onsdag eftermiddag!

Vi glæder os meget til DM, og jeg kan kun sige, at alle har forberedt sig optimalt.

Ingen kommentarer: